Македонија - Белгија [22.03.2013 - 20:45 часот]

• Креатор на темата Креатор на темата Donatella Versace
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема сопкаст линкови :mad:
Не дека претерано очекував да има, ама ќе биде тешко за гледање.
Зашо бе, на Мтв1 мислам дека ќе има. До сега ја гледав Хрватска и мислам дека најавија дека ќе ја има.
Едит: Сеа проверив на страната на Мтв, ќе има. Незнам шо ќе ти е сопкаст.

Само едно барам да одиграат со срце... Сепак Белгија е силна и е фаворит, но имаме и ние свои шанси... Пандев очекувам да биде обиколен повторно со двајца тројца играчи... Тука очекувам својата шанса да ја искористи за Белгијците непознатиот Ибраими, а и Јахович... Во средина од секогаш сме биле слаби, па така и очекувам Белгија да доминира таму. Сега и само со Демири сме уште послаби, ама ке измисли нешто селекторот верувам па колку толку и ке потпреме... Одбраната ни е солидна Грне и Новески функционираат добро, Лазевски последниот натпревар со Данска имаше дури и асистенција, а десно покрај Тодоровски го имаме и опоравениот... Пачовски се врака во форма и мислам дека не смее ни да помисли селекторот да го пушти Богатинов пред Пачовски... Топка е, може се да се случи па зошто не и да ги победиме Белгија, а добро е и тоа што против фаворити секогаш изненадуваме, дај боже така да биде и овој пат...

Зашо бе, на Мтв1 мислам дека ќе има. До сега ја гледав Хрватска и мислам дека најавија дека ќе ја има.
Едит: Сеа проверив на страната на Мтв, ќе има. Незнам шо ќе ти е сопкаст.
Не сме сите во Македонија :icon_mrgr:

Уплав имам цело време од црново. Незнам зашто во многу јака форма е. Николче и Грнчаров 16 очи да отвараат денес :unsure:.
images.jpg

Многу празен стадионот што е финтата??? Митинзите изгледа ги заебаа на навивачите

Уплав имам цело време од црново. Незнам зашто во многу јака форма е. Николче и Грнчаров 16 очи да отвараат денес :unsure:.
Прегледај го приврзокот 60727

И овој и Лукаку се многу заебани.Ама Македонија одсекогаш ги изненадувала големите екипи во сите спортови.Да веруваме во победа!

Македонија: Пачовски, Тодоровски, Новески, Грнчаров, Лазевски, Демири, Тричковски, Ибраими, Хасани, Пандев, Јаховиќ

Клупа: Богатинов, Шиков, Блажевски, Ристовски, Трајковски, Мојсов, Стјепановиќ, Ивановски, Тасевски, Наумовски

Белгија: Куртоа, Алдервајрелд, Вермален, Вертонген, Ван Бујтен, Витсел, Де Брујн, Дембеле, Фелаини, Азар, Бентеке

Клупа: Мињоле, Компани, Симан, Мертенс, Чадли, Миралас, Дефур, Восен, Лукаку, Жиле, Симонс, Покоњоли

И овој и Лукаку се многу заебани.Ама Македонија одсекогаш ги изненадувала големите екипи во сите спортови.Да веруваме во победа!
Дај Боже....:cuc:

Тука има добри стримови за сите мечеви, www.fromsport.com Ајде Рисови покажете карактер вечер очекувам победа. МАКЕДОНИЈА СО ЧЕДЕ НАПРЕДДДДДДДДДДДДДДДД

Слабо народ 10-15 илјади оволку во некој град од провинцијата ќе се собереа.
Да не беа картите скапи:)

Ај и маскота имаме :icon_lol:

Jas ne se pla[am od toa kako ke igraat belgijcite,poveke se plasam nasive kako ke izigraat.Ako se do max. borbeni togas remi e najmalku sto ke postigneme

ТЕПАМЕ БЕ ! Ке ги изгазиме ..

Па зашто викаа дека стадионот е распродаден? Очигледно зезнаа мн луѓе кои можда сепак сакаа да идат

Двајца пуцвали имале белгијциве хД

Van Buyten i Vermalen botlaci, ke imame shansi. Ama kako ke izigra odbranata? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom