M
Muranyi
Гостин
И Metallica истотакаИ Deadmau5 му има посветено песна на тоа митско суштество Ктулу![]()

Играта ја симнав,ќе се игра дур се најде книгата на српски.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Metallica истотакаИ Deadmau5 му има посветено песна на тоа митско суштество Ктулу![]()
Праќај во ппјас ја имам на македонски повикот на ктхулху, кој сака ќе му ја пратам , во word ја имам, си ја ископирав од фејсбук од кај едно другарче кое само си ги преведува делата на ловкрафт![]()
За кој кур е оваа тема тука, а онаа за праење магии у Чек Дис Аут?
Што е тоа, што го има у темава, што ве натера овде да ја трупнете?
Ја знам дека постојат луѓе кои стварно веруваат во ловкрафтовата митологија, што мислат дека он, у ствари, бил во тие другите димензии (отприлика се религиозно организирани), али оваа тема очигледно не е за тоа, него за подфорум Литература и јазик.
Дури и темава да беше за тие што мислат дека се култисти од Аркам, дури и тогаш темава ќе беше за во Религија или Философија, а не за тука.
Ако може и мене да ми пратишјас ја имам на македонски повикот на ктхулху, кој сака ќе му ја пратам , во word ја имам, си ја ископирав од фејсбук од кај едно другарче кое само си ги преведува делата на ловкрафт![]()