Вашите bookmarks-и

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.721
Поени од реакции
14.788
Би можело да испадне добра тема и информативна, да споделиме сајтови кои ви се во букмаркс, па може ќе му се најде на некој.

Фудбал
www.sport1.de
www.sportbild.de
www.goal.com
www.fcbayern.de
www.hattrick.org

Разно
www.macrumors.com
www.iclarified.com
сајтови од македонски портали
кајгана форум
www.zamunda.net
www.rojadirecta.me

Другите што ги посетувам на Chrome ми се од она Most Visited (facebook, youtube, google...)

90 % за фудбал ти се страниве, барем нешто да ти текнеше да напишеш повеќе категории , не требало да се мачиш требало да напишеш само bookmarks за фудбал.

Кајгана
Форум.Кајгана
Фејсбук
Јутјуб
Зазабава
Резултати

90 % за фудбал ти се страниве, барем нешто да ти текнеше да напишеш повеќе категории , не требало да се мачиш требало да напишеш само bookmarks за фудбал.

А?

facebook.com
forum.kajgana.com
delije.net/forum
youtube.com
rezultati.com

Имам преку 50 страни на букмарк, кои едно 20 од нив секојдневно ги посетувам. Сериозно, за ова тема? Сакаш да ти кажам што имам последно во History?

facebook.com
youtube.com
forum.kajgana.com
mp3cut.net
rezultati.com
livescore.com
zazdravje.com.mk

Зошто фејсбук и јутуб ви се во букмарк, ама страшно многу ме интересира.

Незнам за другите, ама мене ме мрзи да кликам на белото и да пишувам буква Y/F па и да менувам фонтови (имам три фонта на компјутер и се нервирам кога место Англиски ќе го погодам Хрватски) и затоа :D

Незнам за другите, ама мене ме мрзи да кликам на белото и да пишувам буква Y/F па и да менувам фонтови (имам три фонта на компјутер и се нервирам кога место Англиски ќе го погодам Хрватски) и затоа :D

Отвараш нов таб, ти го дава homepage-от од пребарувачот и кликаш на фејсбук или јутуб. По претпоставка дека често ги отвараш, а ги отвараш.

Отвараш нов таб, ти го дава homepage-от од пребарувачот и кликаш на фејсбук или јутуб. По претпоставка дека често ги отвараш, а ги отвараш.

Место сето тоа кликам само на bookmarks. Нели твоево е поголема процедура? :D

за ова ти зборувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom