Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Борисов кажа,дека опозициjaва мора да добие можност да направи влада за таа да спроведе изборите за потоа да не можат да кажат дека имало манипулации со изборниот процес.
Извини, ќе може ли на кратко да ја објасниш поентата, затоа што искрено малку тешко ми е да го разберам цел текст, па полесно би ми било кога некој вака би дал генерално мислење за главните поенти, т.е што е суштината на советов и која би му била целта, бидејќи малку се изгубив во текстот.Бугарскиот Президент на пат да стане наj омарезен во државата, ке создава совет со монополите, а не со грагjаните.
http://www.blitz.bg/news/article/185401
Поентата е дека Бугарскиот народ се бори да скрши монополите во секоj вид-политички, економски, партиски и т.н.Извини, ќе може ли на кратко да ја објасниш поентата, затоа што искрено малку тешко ми е да го разберам цел текст, па полесно би ми било кога некој вака би дал генерално мислење за главните поенти, т.е што е суштината на советов и која би му била целта, бидејќи малку се изгубив во текстот.
Па незнам, колко каже Президенто, али зошто 90% от совето са со монополисти и политичари а не с луге от протестите никоj незнае.А колку членови треба да има овој совет? Вкупно?
Поканети са около 30-35. И во моментот може да се гледа во живо.А колку членови треба да има овој совет? Вкупно?