Класик ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.449
Поени од реакции
8.644
321028_493256097383849_2019456038_n.png

Не знам колкумина од вас тука на форумов ја имате гледано телевизијава.даваат српски,хрватски,македонски,босански и др балкански филмови од времето на Југославија ,.80,90-тите години

Но дали го има кај некој од операториве тв каналов ,пред еден ден на фејсбук видов слика од автобуските двокатни црвени каде имаше реклама за телевизијава
778814_503468883029237_698685604_o.jpg

Каналот е срање, барем така викаат тие што го имаат (освен ако не си Jугоносталгичар, тогаш ќе ти биде боље и од Сител)

Освен кај мене на сајт (нормално) го има и кај одредени оператори, и тоа:
Inel Internacional, Kabel Riz, Filadelfija, Kabel Net, GiV Gostivar, IP SYSTEMS, KOMBO 2003, ASTRA PLUS KOČANI, KDS-VT DOOEL PROBIŠTIP, TRAN-KABEL DOOEL KRIVA PALANKA
Извор: facebook

Јас го имам, срање е.

Еднаш го гледав преку интернет ,не е лошо кога нема нешто добро на телевизија ,па да погледаш некој стар комедија српски филм .

Еднаш го гледав преку интернет ,не е лошо кога нема нешто добро на телевизија ,па да погледаш некој стар комедија српски филм .
Како што реков, за jугоносталгичарите е супер канал. Се е до вкусот.

Како што реков, за jугоносталгичарите е супер канал. Се е до вкусот.
Не сум југоносталгичар ,нити сум роден во времето на југославија,ама сакам некогаш да погледнам некоја комедија српска .

Каналот е срање, барем така викаат тие што го имаат (освен ако не си Jугоносталгичар, тогаш ќе ти биде боље и од Сител)

Сител е демек нешто??? аххаха или ја лошо те разбрав :D

Сител е демек нешто??? аххаха или ја лошо те разбрав :D
Лошо ме разбра :D Сител е на дното од нашите телевизии настрана тоа што фураат екс-jу филмови (во последно време немаат простор за нив од турските серии) па некоj што jа сака Сител ќе го сака и каналов.

Не е лоша телевизијата за тие што ги сакаат старите српски филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom