Приклучете се на Кајгана радио - Е, неее...! [Сезона 2013/2014]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Хеј да не заборавиме македонска музика. Значи мора да се отстапи простор за неа. Ова станициве заборавија што значи македонска музика, а ретро може да одиме до милион и назад. :)

Хеј да не заборавиме македонска музика. Значи мора да се отстапи простор за неа. Ова станициве заборавија што значи македонска музика, а ретро може да одиме до милион и назад. :)
Таман работа. А во недела може да праиме и „Иселенички џубокс“ со народни песни :pos:

Таман работа. А во недела може да праиме и „Иселенички џубокс“ со народни песни :pos:

Замисли не научат оние иселеницине, ќе биде ОК ПОЗЗ работава. :pos:

какви предиспозиции ќе треба да има чоек за да може да пушта музика на радиово? :pipi:

ACIT PUSTA NAJDOBRI PESNI EVE SLUSAME TUKA VO MNELBUR NE HRCI ZVUKOT ISTO I OVAJ BISIKLOV STO GO PISUVAAT DOBRO DETE PATRIOTSKI LAVOT NAS NAJHRABAR NAMESTI RADIO ZA DA SLUSNEME I NIE NESTO OD ABROAD EDEN PREDLOG SAMO AKO MOZE OVA STO MI GO DAVA DA STISNAM GLEDAM NARANÇA BOJA<< STAVITE CRVENO KAJ TRIAGOLNICETO STO POSLE SE PRAVI DVE LINES NASA BOJA MAKEDONSKA SAMO PUSTETE NESTO I NASE DA NE SLUSAME SAMO LATINICA POZZ OK

За иселенички џубокс ОДМА се пријавувам мислам дека не може никој со мене на таа тема односно жанр

"Полноќни разговори" со Sussaro

"Директно во срце" со Стеф

"Кајганиху" со Let 3

"Деновиве пред години..." со чичко Anco

"Илјада зошто - илјада затоа" со PurplePuma

"Петочен лет од четири до пет" со dobro poznat

"Mалку поинаква приказна" со Шкорпион

"Братство - единство" со Дарди

"Утринско матење" со тапа фраер
Како не бе :pos:
"Sexy time" со Луси_Лу :icon_lol: "Љубовни маки и совети" со Крусер :icon_lol:
А зосто мене не ме спомнувас ? Знаеш дека сум болен за вниманеие, намерно ме пропушти .
АМА МОРА СЕ ЈАС ЈАС ЈАС да биде ако не се прави муабет за мене не е интерсно:(

Кој го кажува ова ?

едит.. изгледа ме префрли на друга фрекфренција, кај други се случи ова ?

Кој го кажува ова ?
Моментално го префрлив стримот на Радио МОФ :)
Јас си легнувам, па наскоро ќе го гасам и серверот.. Толку беше тестирање за денес. Продолжуваме утре :)

ACIT PUSTA NAJDOBRI PESNI EVE SLUSAME TUKA VO MNELBUR NE HRCI ZVUKOT ISTO I OVAJ BISIKLOV STO GO PISUVAAT DOBRO DETE PATRIOTSKI LAVOT NAS NAJHRABAR NAMESTI RADIO ZA DA SLUSNEME I NIE NESTO OD ABROAD EDEN PREDLOG SAMO AKO MOZE OVA STO MI GO DAVA DA STISNAM GLEDAM NARANÇA BOJA<< STAVITE CRVENO KAJ TRIAGOLNICETO STO POSLE SE PRAVI DVE LINES NASA BOJA MAKEDONSKA SAMO PUSTETE NESTO I NASE DA NE SLUSAME SAMO LATINICA POZZ OK
DA SAMO TE DOPOLNAM IJAS SU OD AUSTRELIJA I GOLEM E MERAKO OVDE DA I MIE SLUISNIME NESTO MAKEDONSKO ANTICKO OD ISUSA BOZJIO SIN NA PRIMER OD ORCE POSLEDNIO CAR MAKEDONSKI STEFKOVSKI OD KAJ DOJDOVTE DA NE DOJDEFTE.
VNUKO NAS BRED NA IME SAKAL ITOJ NESTO OD CARO NEGOTINSKI.
POZRAF MAKEDONCI KADE I DA SVE.

DA SAMO TE DOPOLNAM IJAS SU OD AUSTRELIJA I GOLEM E MERAKO OVDE DA I MIE SLUISNIME NESTO MAKEDONSKO ANTICKO OD ISUSA BOZJIO SIN NA PRIMER OD ORCE POSLEDNIO CAR MAKEDONSKI STEFKOVSKI OD KAJ DOJDOVTE DA NE DOJDEFTE.
VNUKO NAS BRED NA IME SAKAL ITOJ NESTO OD CARO NEGOTINSKI.
POZRAF MAKEDONCI KADE I DA SVE.

лелелелеее ке биде ЕКСТРА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom