Приклучете се на Кајгана радио - Е, неее...! [Сезона 2013/2014]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кој се условите за реклами? И дали сакате да има реклами? Ајде пп па ќе видеме што како.
Не бе, нејќеме. Нормално дека сакаме. Бујрум во ПП :)
Listener Peak: 113

113 слушатели во ист момент, не е лошо за прв ден :)
Инаку, јас се извинувам за музиката која течеше изминативе 2-3 часа... Онака беше оставен плеерот :)
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 22:13 ---
Прво шо ми текнува е викенд посветен на одреден музичар . Тоа ми е идеја шо одамна се мислам како да ја реализирам у подфорум музика, али сега со радиото би имале перфектна конкретизација и реализација на истата.
Одлична идеја, додадена во листата :)

Antenna 5 powerplay weekend да не имате? Прво Thrift Shop, па Never knew your name :D
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 22:17 ---
Ауу како ги изнаредивте Sail, Thrift Shop, Never knew your name, Avicii (y) (y)

Не бе, нејќеме. Нормално дека сакаме. Бујрум во ПП :)
Listener Peak: 113

113 слушатели во ист момент, не е лошо за прв ден :)
Инаку, јас се извинувам за музиката која течеше изминативе 2-3 часа... Онака беше оставен плеерот :)
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 22:13 ---

Одлична идеја, додадена во листата :)
Ај испрати ми и мене пп за реклами :)

пс. Не праи пед*рски работи да моеш само ти ник да мењаш коа сакаш :icon_mrgr:

ппс. Одлично е радиово, првпат среќавам иако порано имало ама не сум го начекал, great job (y)

Интересно би било да снимате и некоја емисија со зборување ,гостување на некој и други работи за ,да не биде стандард само музика и музика .

Интересно би било да снимате и некоја емисија со зборување ,гостување на некој и други работи за ,да не биде стандард само музика и музика .
Читај прв пост :)

Одлична идеа и одлични песни:cuc: само ако можит навечер после 12 од песните за лапање (лав сонгс) повеќе да пуштате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom