Очигледно бев погрешно сватена...секако дека никој никого не тера со сила...мене само ме интересираше некој од лично искуство да каже.некој што го поминал цел циклус...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас колку толку сум поминал нешто а ти само што се уфрлуваш како џокер во покер подобро кажи нешто попаметно за да им бидеш од корист на другите отколку да тресеш зелени.За да го достигнеш мојот рејтинг и авторитет на овој форум ни 100 години нема да ти бидат доволни.Треба ти уште лук и кромид да јадеш да го поминеш циклусот.
Можеби на форум да но во Македонија официјално сигурно има 20 души пред мене што стигнаа до 45 минути и се вратиле назад само што сите тие се активни на facebook во разни групи поврзани со здравје,храна и духовност. Повеќето од нив сега гледаат по понапредната метода каде што не се гледа директно со зеницата туку со белката а зеницата се крева нагоре да дојде испод очните капаци.На тој начин се внесува многу поголема количина на светлина во однос на основниот метод.Единствен проблем кај овој метод е што не се препорачува на своја рака да се прави како првиот метод затоа што положбата на главата е многу специфична така што или ќе мора некој поискусен да покаже или да се посети семинар на Умашанкар кој се одржува еднаш во годината во Белград и чини различно бидејки зависи од бројот на учесниците.Што повеќе учесници помала сума затоа што заеднички се плаќа сместувањето и просторот што се изнајмува а на Умашанкар му се плаќа авионската карта од Индија и некој ситен хорорар како награда.Ефектите од сонцето се драстично јакнење на имунитетот пред се што значи вируси,настинки кои се секојдневие посебно во зимски услови ке се заборават дека воопшто постојат, нормализирање на крвниот притисок и холестеролот во крвта,подобрување на видот реално за околу 20% по основната метода проверено од лично искуство,помалку саати спиење и тоа идеално e помеѓу 22:00 и 03:00 а ист ефект,внесување помалку храна околу 30 % од нормалата, повеќе енергија при движење односно тие што се спортисти ќе осетат промена бидејки ќе имаат повеќе кондиција, нервозата драстично се намалува.луѓе што биле екстремно нервозни станале како бајчиња е сега кај некој повеќе кај некого помалку но заедничко кај сите луѓе е што се многу посмирени со гледањето така што никакви антидепресиви не се потребни за смирување,временските услови многу лесно се трпат колку и да се променливи особено атмосферскиот протисок,се создава таква енергија околу тој што гледа да сите луѓе што му се непријатели почнуваат без некоја причина да бегаат од него наспроти оние кои имаат добри намери ги привлекува и еден куп други позитивни промени кои ги има на секој сајт.Сево ова е пожелно да се комбинира со повеќе овошје и зеленчук до попладневните часови бидејки од храната најмногу зависи колкави ке бидат промените.Месо во целава работа е пожелно да се сведе на минимум ако не се може без него или целосно да се исфрли.Ти си прв што кажал дека го поминал целиот циклус, може нешто поконкретно за ефектите, ама онака подетално на физички и на психички план? Не сум ироничен, стварно ме интересира.
Оди во групата Соларна јога Македонија или здравје на пролет ако дојде докторката Слаѓана Велков во парк ќе запознаеш еден куп сангејзери во кои спаѓа и докторката и ќе слушнеш секакви искуства.Највпечатливо искуство имаше еден 41 годишен пријател кој беше тешко болен од срце и на 32 години после операцијата во ФИЛИП II доби инвалидска пензија бидејќи имаше сериозно оштетување на срцето.Не можеше еден спрат од зграда да искачи по скали.Додека одеше на прегледи почна да гледа и смени храна.На 30 минути гледање кога отиде на контрола докторите биле изненадени од неговата здравствена состојба бидејќи снимките кои ги виделе тогаш не покажувале знаци дека срцето му е нарушено односно на таа минутажа органот се регенерирал но не им кажал што прави туку само дека ја прима редовно терапијата иако во пракса сега не пие никакви лекарства и секоја недела шета по планини.Малку се подисплаши дека можат да му ја укинат пензијата но за среќа тоа не му се случи.Инаку тој лично ми потврди дека и првиот човек на ФИЛИП II гледа во сонце но е крајно внимателен да не го забележат други луѓе.Очигледно бев погрешно сватена...секако дека никој никого не тера со сила...мене само ме интересираше некој од лично искуство да каже.некој што го поминал цел циклус...
Јас колку толку сум поминал нешто а ти само што се уфрлуваш како џокер во покер подобро кажи нешто попаметно за да им бидеш од корист на другите отколку да тресеш зелени.За да го достигнеш мојот рејтинг и авторитет на овој форум ни 100 години нема да ти бидат доволни.
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 20:16 ---
се создава таква енергија околу тој што гледа да сите луѓе што му се непријатели почнуваат без некоја причина да бегаат од него наспроти оние кои имаат добри намери ги привлекува и еден куп други позитивни промени кои ги има на секој сајт.
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 20:28 ---
Има.На теми каде што ни 1% немаш подлога на знаење не се уфрлувај за да не ти се смеат другите а за авторитетот гледам дека не ме разбра затоа што очигледно е дека коефициентот на интелигенција ти е многу низок.Учителе, со ова имам проблем. Јадам лук и кромид и после и пријатели и непријатели бегаат од мене. Има ли некое чаре со гледање во месечина да се опраам? И како да ти го стигнам авторитетот, со лук, кромид, туршија?
Има.На теми каде што ни 1% немаш подлога на знаење не се уфрлувај за да не ти се смеат другите а за авторитетот гледам дека не ме разбра затоа што очигледно е дека коефициентот на интелигенција ти е многу низок.
Таквите што размислуваат како тебе ќе останат маргинализирани од страна на народот бидејки во иднина никој нема да им верува затоа што секој ден се намалува бројот на луѓето што се лекуваат по болници според официјалната медицина затоа што разбраа дека постои само ради профит бидејки не се занимава со изворите на болестите па да ги лечи од корен за никогаш понатаму да не се повторат туку ги маскира само симптомите за да ги држи луѓето како заложници на фармацевтската индустрија целиот животен век.За твоја несреќа кога тогаш ќе дојде денот кога од корен ќе се менува цела искривена програма што се учи по училиштата и факултетите затоа што ке се создаде критична маса која тоа ке го побара како и укинување со закон на задолжителната вакцинација која секојдневно создава се повеке и повеке болни деца.Просветли ме со твоето знаење и објасни ми како фотоните ги лечат болестите кои напоменуваш дека ги лечат. Твојот авторитет и репутација на форумов ми се нерелевантни и не се поврзани со фактот дека најверојатно си бегал од физика и биологија у основно. Ниту пак твоите ад хоминеми врз другите луѓе кои со право ти се потсмеваат, не укажуваат на тоа колку си ти образован. Ако веруваш дека со помош на зјапање у сонце ќе успееш да се излекуваш од рак на дебело црево еве да кажеме, одма иди и провери си го коефициентот на интелигенција и види дали ќе ти иде у минус. Најискрено и од се срце се надевам дека нема да страдаш од дерматолошки заболувања во животот и дека твоите знаења за тоа што е озон и што се ултравиолетови зрачења ќе се продлабочат...
Кога веќе го спомна ракот на дебелото црево не само тој туку и останатите видови се лечат без хемотерапија со сирова храна,вода и гладување а за твоја несреќа се повеќе луѓе овој начин го применуваат така што болниците секојдневно се соочуваат со се помалку и помалку пациенти.Просветли ме со твоето знаење и објасни ми како фотоните ги лечат болестите кои напоменуваш дека ги лечат. Твојот авторитет и репутација на форумов ми се нерелевантни и не се поврзани со фактот дека најверојатно си бегал од физика и биологија у основно. Ниту пак твоите ад хоминеми врз другите луѓе кои со право ти се потсмеваат, не укажуваат на тоа колку си ти образован. Ако веруваш дека со помош на зјапање у сонце ќе успееш да се излекуваш од рак на дебело црево еве да кажеме, одма иди и провери си го коефициентот на интелигенција и види дали ќе ти иде у минус. Најискрено и од се срце се надевам дека нема да страдаш од дерматолошки заболувања во животот и дека твоите знаења за тоа што е озон и што се ултравиолетови зрачења ќе се продлабочат...
Не е само така ти се причинува.Дали и ова е дел од борбата против глобалното затоплување?
Таквите што размислуваат како тебе ќе останат маргинализирани од страна на народот бидејки во иднина никој нема да им верува затоа што секој ден се намалува бројот на луѓето што се лекуваат по болници според официјалната медицина затоа што разбраа дека постои само ради профит бидејки не се занимава со изворите на болестите па да ги лечи од корен за никогаш понатаму да не се повторат туку ги маскира само симптомите за да ги држи луѓето како заложници на фармацевтската индустрија целиот животен век.За твоја несреќа кога тогаш ќе дојде денот кога од корен ќе се менува цела искривена програма што се учи по училиштата и факултетите затоа што ке се создаде критична маса која тоа ке го побара како и укинување со закон на задолжителната вакцинација која секојдневно создава се повеке и повеке болни деца.
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 10:55 ---
Кога веќе го спомна ракот на дебелото црево не само тој туку и останатите видови се лечат без хемотерапија со сирова храна,вода и гладување а за твоја несреќа се повеќе луѓе овој начин го применуваат така што болниците секојдневно се соочуваат со се помалку и помалку пациенти.
http://atma.hr/terapija-breussa-tot...ed-neizljecivih-bolesti-prirodnim-sredstvima/
http://zena.blic.rs/Zdravlje/10807/Probajte_suncanu_jogu_
http://doznajemo.com/2012/04/26/tri...m-od-gledanja-u-sunce-prestanite-siriti-lazi/
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 11:32 ---
http://doznajemo.com/2012/04/26/opa...kli-da-moze-zivjeti-samo-od-gledanja-u-sunce/
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 12:55 ---
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=10121294645&id=49&setIzdanie=22702
Премногу филозофираш а за жал филозофите во пракса не се способни за ништо освен за јадење бурек.Затоа и општеството нема многу аир од нив.Ти си минато а јас сум иднина затоа што времето работи за мене а против тебе.Со луѓе што се препуни со ѓубре невалидни информации како што си ти на пример, нема поента да дебатирам, затоа што треба цел систем на верувања кој ти е срање од корен да ти го разрушам и да почнам од твоите базични погледи за тоа што е светот и како функционираат работите околу нас за што немам време за кое знам дека ќе биде попусто потрошено и нема да смени ништо кај тебе. Не земајќи го во предвид фактот дека никогаш критички нема да ги анализираш аргументите кои се дадени од невалидни извори на информации затоа што веруваш во нив без капка сомнеж, искрено се надевам дека нема да дојдеш до ситуација кадешто ти или некој член од твоето семејство ќе фатите рак, па тек тогаш да видиш дали фаличните гени на заболениот од рак ќе ги лекуваш со вода и диети. Продужи си у твојот среќен свет на фантазии во кој живееш, искрено, понекогаш им завидувам на таквите ко тебе што ич не им чуе и не се умараат со ништо. И онака сите сме индиго деца кои се дојдени од други светови да ја прошират свесноста на оваа планета е нештото во што ти најверојатно веруваш за жал или за среќа, така?![]()
Не е нов бизнис туку уништување на постоечкиов во годините што следуваат.Ова е целосно бесплатно што значи дека јас немам никаков материјален интерес туку интересот е од духовен каратер а не материјален.Кога ке се собере критична маса народ паѓаат влади а со тоа и постоечкиот систем паѓа.Кога во повеќе држави ова ќе се случи истовремено тогаш следува нов светски поредок и Лондон нема повеќе да биде местото од каде што неколку луѓе ке кажуваат каде да се создаде војна,кој со кого да се тепа,каде да се пушти нова епидемија туку центарот ке биде Индија од каде луѓе што се стремат кон мир и благосостојба ќе управуваат со целата планета.Ова не е илузија туку сурова реалност која во моментов е невозможно да се случи затоа што не постои критична маса во толкав број колку што е потребен но за среќа полека но сигурно се создава.Нов бизнис ха ?!
Алудирав за болеста.. На пример јас имам прележано свински грип и искрено да ти кажам по ништо не се разликуваше од обичниот, примав тамифлу 10 дена лежев во болница Од тогаш јас имам повишена телесна температура имунитетот ми е слаб. Посетував доктори и никој нема одговор! Додека пред грипот немав никаков проблем со темп. Страшно!Не е нов бизнис туку уништување на постоечкиов во годините што следуваат.Ова е целосно бесплатно што значи дека јас немам никаков материјален интерес туку интересот е од духовен каратер а не материјален.Кога ке се собере критична маса народ паѓаат влади а со тоа и постоечкиот систем паѓа.Кога во повеќе држави ова ќе се случи истовремено тогаш следува нов светски поредок и Лондон нема повеќе да биде местото од каде што неколку луѓе ке кажуваат каде да се создаде војна,кој со кого да се тепа,каде да се пушти нова епидемија туку центарот ке биде Индија од каде луѓе што се стремат кон мир и благосостојба ќе управуваат со целата планета.Ова не е илузија туку сурова реалност која во моментов е невозможно да се случи затоа што не постои критична маса во толкав број колку што е потребен но за среќа полека но сигурно се создава.