Кога Македонци не можат да постават државно знаме на ПРИВАТЕН имот!

Статус
Затворена за нови мислења.
Државата требит да делит македонски знамиња за секој да го ставит пред куќа, а не вака да ни прает. (n)

Како прво и основно македонското знаме го фрливте у ѓубре пред дваесет години.
Сеа ни пропелеров кој има НУЛА македонски национални симболи на него, не ви даваат да го стаите.
Ако е. Додека има професионални пушачи на албански пениси, како дечконо на сликата, како политичарите на власт и опозиција, како невладините либерални повраќаници....

Еј, па ова испадна секој десети комита, девет кодоши.

Мене ми беше јасна работата уште на почеток.
Коа се донесе референдумот за независност, коа требаше да се формулира прашањето.:tapp:

како тргнала работава,за некоја година не ќе ме можеш,
ни бостан да си посадиш на која нива сакаш,ќе мора да ја прашаш „Државата“

Само нешто да е јасно тука во нашата македонија закони само за македонците важат, за шконциве нема закони брате ништо никој не ни може ако стават знаме они се иде и лента се сече така да си знаете. А луѓево ги подржувам и нека идат до само преко мене мртвог и нека докажат кој сме и сто сме и за таа свиња од градоначалник ни случајно да не сте гласале

"Некои прашања не заслужуваат одговор."

Епа седевте дома,сега трпите.

Ајт чао...
Шанса за поправен на Стружани, лобирање кај лоботомираните од Дпмне и Смрдсм, за заеднички кандидат за градоначалник.

Само така, законот мора да се спроведува. Со право ќе го дислоцираат. Имаше шанса да го одбранат знамето пред 12 години. Ова се многу задоцнети тапани. Свадбата одамна заврши.

Закачам знаме на кровот на куќата одозгора, нека дојдат и нека го тргнат ако можат. Што е бе ова, уште какви закони нема да се воведат во државава :pipi:

:facepalm::facepalm:
Кога ќе прочитам луѓе,македонци како бараат оправдување за ова ми се сере.Закони-макони,трајко бил крив,петко бил крив,сме се заебале 41-ва,48,63-та,и слични куротресии се само пикање на главата во песок и ништо друго.
Ебати луѓето,ебати,во сопствената држава те ебава кој ќе стаса а ти се правиш дека не гледаш.

Не може приватен субјект самоиницијативно да постави знаме на Република Македонија. Без разлика дали се работи за државен или за приватен имот. За тоа има посебни процедури, кои се утврдени со прописи, вели Зоран Гулицоски – секретар на општина Струга (е ова е тој коњот советник на патриотската партија)
Поради вакви ГОМНА,кои за жал ги има со лопати да ги ринеш и дојдовме до ова дереџе.

леле луѓе шо ќе прајме сеа без знаме, кај ќе се пикаме, ко глувци ќе изгиниме... ах леле знамето ахххххххх :pos::tapp:

Јас во мојот двор ќе си се исерам ако сакам, па они нека дојдат да го урнат или дислоцираат гомното. Во мој двор што сакам ќе праам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom