Туториали

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Излегоа најновите изданија од следниве туториали.... кој е заинтересиран може да отиде до продавниците на „Просветно дело“ и да си купи за неверојатни 399 денари..... :pos: :pos:

zenskark9.gif
msnhp7.gif
oblaciio9.gif

digaok9.gif
legnewm8.gif

А Јосиф Ланг е извонреден писател кој во овие туториали буквално објаснува што како.... нит го знам нит го познавам онака ми текна...

Битно да се насмееме..... слушнав некои од форумов биле заинтересирани за овие Туториали..... :pos: :pos: :pos:

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА, не - ти не си нормален. А по торенти ги има? Има некој со неограничен даунлоад да ми симне еден? :pos: :pos: :pos:

oblaciio9.gif

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе водка ако не ме насмее кој друг...абе ама try out ти се овие:pos2::pos2::pos2:

Абе тебе ептен те бива за сеир... Само како ти текнуваат вакви работи алал да ти е :)

VIRTUAL напиша:
Абе тебе ептен те бива за сеир... Само како ти текнуваат вакви работи алал да ти е :)
Има добра инспирација од доста членови. :tv:

Некој ќе каже, а некој мора да се нафати да го реализира тоа.. :) И да се фаќа сеир.

:pos; :pos: :pos:
ти бре за лечење си...:pos:
а имат нешо вакво во функција на жените???:)

joki напиша:
:pos; :pos: :pos:
ти бре за лечење си...:pos:
а имат нешо вакво во функција на жените???:)
Незнам, треба да се распрашам со авторот. :) :) :)

ај распрашај се жити се... КАКО ДА УБЕДИш МАЖ ДЕКА СИ ДЕВИЦА?...јак наслов а ?...бестселер ќе е ...загарантирано:pos:

joki напиша:
ај распрашај се жити се... КАКО ДА УБЕДИш МАЖ ДЕКА СИ ДЕВИЦА?...јак наслов а ?...бестселер ќе е ...загарантирано:pos:

Ќе видам ќе му јавам утре, ако се нафати да пишува за таа тема.... :pos:

Абе да бидам искрен многу мразам книги да читам али и 5 книги да прочитам многу е за мене бе! Ало треба 5 книги да прочитам за да им пукам сеир на книгиве после! :lud:

абе овој заборавил да напишпе книга КАКО БЕЗБОЛНО ДА ЗАЕБАШ ДЕВОЈКАТА

Лелее еј стварно лудо е ова...:pos: :pos:

Турториалот со облачното време може да биде корисен

Да бе, и јас разбрав дека барале некој со неограничен даунлоад за да спушти некој ваков туторијал. Дај кажете дали е корисен ??
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom