B
BrunoFresh
Гостин
Лудници
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Човечево никад ни не престанаа да го даваат, али едвај чекам да ги гледам новите епизоди од Ultimate Survivor. Нај хардкор човекот во шоубизнисот според мене и мој идол. Нели беа јаки и епизодите кога се снаоѓа во град во кризни ситуации, се надевам пак ќе има слични проекти. Има некој шо знае повеќе за неговите идни проекти ?
Би ставил жива змија во устаа или шкорпија ?Абе мува да види овај че се посери.... со 400 околу мене и јас че шетам ко шериф![]()
Абе мува да види овај че се посери.... со 400 околу мене и јас че шетам ко шериф![]()
Строуд е само едно препотентно створење. Не гледам која е поентава да се зборува за некој друг на темава кога е за Беар Грилс.Строуд е господ за Бер!
твојот факт еМожеби фарса можеби не али тоа не го менува фактот дека без таа емисија рејтингот на Дискавери би бил![]()
ќе изгинеше епизодава, јажето коа му се слизна, ама измкна г'зОдлично. Човеков си е цар. Секој ден си го гледам, еве денеска со душа чекам да почне ќе преживевува во Тексас денеска.