Бер Грилс се враќа во Discovery

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Човечево никад ни не престанаа да го даваат, али едвај чекам да ги гледам новите епизоди од Ultimate Survivor. Нај хардкор човекот во шоубизнисот според мене и мој идол. Нели беа јаки и епизодите кога се снаоѓа во град во кризни ситуации, се надевам пак ќе има слични проекти. Има некој шо знае повеќе за неговите идни проекти ?

Беар е ѕвер и секоја чест. Ама е далеку од нај хардкор.
Беар има екипа. Лес Строуд се снима сам. Енд оф стори.

https://www.google.com/search?q=les stroud&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&client=firefox

и секако за ....

91121.gif

Супер што се враќа на Дискавери, а? :D

Ај да го видам без Discovery да преживее - ништо, слабо. :)

Шега на страна, знам дека целта на емисијата не е survival in the wild туку е to amuse & entertain, интересна емисија.

У да си ебиш векот ми го напрај денов со оваа вест. Веќе ми смачи да ги гледам репризите:D

Иначе неможам баш да ве сватам тие што го хејтајте. Шоуто е и поучно и забавно за гледање. Нормално дека има фејк ситуации, и дека цел тим оди со него, но сепак...Ништо неможе да го замени моментот кога Бер цеди гомно, и пие урина од утробата на змијата (Коктел А'ла Бер)

Абе мува да види овај че се посери.... со 400 околу мене и јас че шетам ко шериф :)

Абе ти може че шеташ ко шериф, ама дали че јадеш леш од камила и дали че спиеш во нејзе одкако че и ги извадиш изнутриците... тоа е прашањето бе прилепчанче.

Типов има правено такви гадости, да алал нека му се парите иако од прав преживувачки аспект целата работа е повеќе шоу ама дефинитивно има и од тоа што да се научи. Тебе бачка, ако веќе сакаш да се опробаш во ваков „бизнис„ верувам повеќе ќе ти лежи нешто од фазонот на Џек Ес!

Строуд е господ за Бер!
Строуд е само едно препотентно створење. Не гледам која е поентава да се зборува за некој друг на темава кога е за Беар Грилс.

Има една мала заедница на форумџии која мисли дека гледа подобри работи од колективот затоа што не се комерцијални и популарни. Како во случајов со темава. Океј, знаеме дека знаете за емисии кои ги гледале 10 фанови и се подобри од Мечката "во секој поглед". Знаеме дека сакате да се истакнете со вашите особени знаења на тема Преживување во дивината, сите сте експерти.

Темава е за Беар Грилс и секој нареден оф топик ќе го избришам.

Можеби фарса можеби не али тоа не го менува фактот дека без таа емисија рејтингот на Дискавери би бил :гомце:

Welcome home Bear Grylls.

Одлично. Човеков си е цар. Секој ден си го гледам, еве денеска со душа чекам да почне ќе преживевува во Тексас денеска :icon_mrgr:.

Можеби фарса можеби не али тоа не го менува фактот дека без таа емисија рејтингот на Дискавери би бил :гомце:
твојот факт е :гомце:

Одлично. Човеков си е цар. Секој ден си го гледам, еве денеска со душа чекам да почне ќе преживевува во Тексас денеска :icon_mrgr:.
ќе изгинеше епизодава, јажето коа му се слизна, ама измкна г'з :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom