Групно патување за ЕП 2013 - Словенија, Јесенице

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Од Љубљана до Јесенице карта ќе ти биде 5 евра ако во воз покажеш карта за било која утакмица. Не знам како е од Марибор но би требало да е исто

исто ќе било за сите може не 5 но ќе е 50 посто помалце од тоа што треба да го платиш..

Информација за сите македонски навивачи кои ќе патуваат на натпреварите од првиот дел на Еуробаскет 2013 во Јесенице:
Собирно место е ресторанот „ПАСТЕЛ“ Трг Тонета Чуфарја 3 (Trg Toneta Čufarja 3), кој се наоѓа на само неколку минути оддалечен од спортската сала.
http://www.pastel.si/

Продавам 2 комплета блок влезници, за првите 5 натпревари. Картите се од прва категорија, и може да се договориме за цена. Пишете ми ПП за повеќе детали.

Сите што патувате со воз, на иформации ако сте од 3ца до 15 покажете им карти за мечевите и ќе ви намалат 50 посто од цената.

Продавам 2 комплета блок влезници, за првите 5 натпревари. Картите се од прва категорија, и може да се договориме за цена. Пишете ми ПП за повеќе детали.

Никој да не ти ги купи картите,зијан да бидеш.

Абе чекајте нека тргнат со победи одма Грујо го мести возот за Словенија плус гага влезници и терајте :P

има ли некој во Крањска Гора да е сместен? Утре тргам јас, еден ден ќе сум ама мора да се осети еуфоријава па и да испиеме по некое пивце :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom