CN - Cartoon Network

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
COURAGE THE COWARDLY DOG
Најзакон нешто на CN

Stupid dog, you make me look bad... :pos:

сите ги гледав на ЦН порано, џони, кидс некст дор, пауер паф грлс, били анд менди...декстерс лаборатори, све могуче гледав...

--- надополнето ---

Лееееј заборајф, Ед, Едд анд Еди, сташен цртан.....:vozbud:

--- надополнето ---

Лееееј заборајф, Ед, Едд анд Еди, сташен цртан.....:vozbud:

Блу од "Foster's Home for Imaginary Friends" е најјака фаца. :pos:

Blooregard "Bloo" Q. Kazoo: See, I told you they'd go for it.
Mac: No you didn't. It was my idea.
Blooregard "Bloo" Q. Kazoo: But I inspired it with my...
Mac: Selfishness?
Blooregard "Bloo" Q. Kazoo: Self*less*ness.

Ја уше од поодамна увидов дека Флепџек е најбољи цртан, па си најдов све што има од него. Стварно е најбољи.

Ја уше од поодамна увидов дека Флепџек е најбољи цртан, па си најдов све што има од него. Стварно е најбољи.

Добри се тие, ама најдобри, не. Има интересен цртеж, во исто време е привлечен и одбивен. Најдобро што се појавило на CN, барем за мене, е Samurai Jack.

Иначе нешто сличен како Flapjack е и цртежот на Chowder и овај вториов ми е посмешен, ама и на двата му фали повеќе (визуелен) хумор, кај Chowder помалце, кај Flapjack повеќе.

а Џони Браво даваат ли уште?
ја пред неколку години гледав duck dodgers со daffy duck во главна улога тој цртан ми беше омилен и дури и сега ми е
Памтам порано Boomerang и Cartoon Network беа еден канал но после се одвоиа како два канали од исти газда ,на Boomerang сега се даваат повеќе класични цртани од типот Том и Џери,Калимеро..а на Cartoon Network се даваат помодерни цртани од нивна продукција повеќе разбирливи за повозрасната маса на гледачи
исто кога беше во мода кабелска тв Cartoon Network беше најгледана тв сега излегоја многу телевизии со цртани филмови и некако послабо ја гледам

а Џони Браво даваат ли уште?
ја пред неколку години гледав duck dodgers со daffy duck во главна улога тој цртан ми беше омилен и дури и сегами е

Џони Браво, Лабароторијата на Декстер и ... Powerpuff girls (нема превод xD) се преместени на Boomerang веќе подолго време, а порано беа на ЦН.

Duck Dodgers сеуште се врти на CN. Иначе тој и Џони се едно од најсмешните што ги давале таму.
само криво ми е што нема превод на Cartoon Network ама ај да се надеваме ќе има некогаш
Што ќе ти се преводи, сѐ се разбира. Кај повеќето цртани се зборува јасно, разбирливо и не е брзо.

Што ќе ти се преводи, сѐ се разбира. Кај повеќето цртани се зборува јасно, разбирливо и не е брзо.
абе ако да имаше превод има деца не разбираат англиски толку

Штета што го тргнаа кариџ, многу добар цртан дури ќерка ми уште се сеќава на него и самурајот е врв мислам и ја го гледав заедно со децава немам збор.

Мњах... Флепџек више не се произведува. Само три сезони:(
Отишол тој творецот (Ван Орман) да предава на факултет.( и Чаудер исто се прекинуе).
Добро е шо Картун Нетворк му остаиле отворена понуда за четврта сезона.

(У септември ќе излезе тепачка игра со ликовите од Картун Нетворк - меѓу нив и Флепџек и Канаклс...)

^Епа доста се 3 сезони.

Инаку...
angelo_rules_group_800x600.jpg

Angelo Rules... rules.

Чим го видов уште лани декември одма реков најдобро од последниве неколку години. А цртанов само во Европа се емутува и затоа нема голем публицитет.

Абе Grim Adventures with Billy and Mandy на CN идеа?

се е супер има само еден проблем...зашо го кратат каналов у 21 часот?? пуштаат еден безвезе канал ТСМ со филмови постари од дедо ми! и што е најтрагично одсекогаш е тоа така, бар еднаш да си глеам цртани ко човек у 3 саат сабајле.. :)

се е супер има само еден проблем...зашо го кратат каналов у 21 часот?? пуштаат еден безвезе канал ТСМ со филмови постари од дедо ми! и што е најтрагично одсекогаш е тоа така, бар еднаш да си глеам цртани ко човек у 3 саат сабајле.. :)

Децата да одат на спиење затоа :). Инаку си фаќам и Бумеранг така да си неам проблем во 3 саат да гледам цртани :)

Децата да одат на спиење затоа :). Инаку си фаќам и Бумеранг така да си неам проблем во 3 саат да гледам цртани :)

абе Бумеранг.. нафталински канал, Картун Нетворк е шемата :) Бен10 хахахах, среќа најдов линк кај што можам да го глеам цела ноќ

--- надополнето ---

Абе Grim Adventures with Billy and Mandy на CN идеа?

да идеа едно време...најзакон беа, посебно Менди...тоа девојче ме палеше некако :vozbud:

и ја Бен10 го глеав многу :vozbud: особено кога дознав дека е омилен на ех-дечкото ..тоа ни беше како ЕКСТРА заедничко нешто.. гушнати се ѕверевме у телевизорот ... epic

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom