CN - Cartoon Network

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
Dexter's laboratory favorite.
- DIDI GET OUT OF MU LABORATORYYYY
-UUUUUUUUUUUUU What does this button do?
-DIDDIIIIIIIIIIIIII!!!!!

Скоро сите ги пратeв, исто интересни ми се Fosters, Power puff girls, Courage...повеќе се.
До душа одамна ги немам гледано, и општо од поодамна немам гледано CN, треба пак да ѕирнам што како има:)

^Епа доста се 3 сезони.

Инаку...
angelo_rules_group_800x600.jpg

Angelo Rules... rules.

Чим го видов уште лани декември одма реков најдобро од последниве неколку години. А цртанов само во Европа се емутува и затоа нема голем публицитет.
Ау овој стварно рулз.. Иначе порано и јас гледав Бен 10 ама го отупеа сега со новите. Сега Тотал Драма ми е интересно.

А Самурај Џек, Шип, Онаа мечката со мозок во стаклена тегла, сите со магли и дастрдли , топ кет и скуби ду од секогаш ми биле глупи

Ау овој стварно рулз.. Иначе порано и јас гледав Бен 10 ама го отупеа сега со новите. Сега Тотал Драма ми е интересно.

А Самурај Џек, Шип, Онаа мечката со мозок во стаклена тегла, сите со магли и дастрдли , топ кет и скуби ду од секогаш ми биле глупи

Aj разбирам за другиве ама Џек?

Aj разбирам за другиве ама Џек?
Абе ептен ми е поинтлес цртанов, само тој оди и некогаш мрмка нешто. + епизодите секад завршуваа ко у серија на најинтересното, а јас незнаев кога ќе ја дадат следната епизода. + Може ми бил глуп затоа пто не сум го сваќала баш.

Абе ептен ми е поинтлес цртанов, само тој оди и некогаш мрмка нешто. + епизодите секад завршуваа ко у серија на најинтересното, а јас незнаев кога ќе ја дадат следната епизода. + Може ми бил глуп затоа пто не сум го сваќала баш.

Приказната е стандардна-добро против зло.Само што приказната не се раскажува преку дијалози (има многу малку дијалози во серијата) туку преку анимацијата и делата на ликовите.А баш таков минимализам не ни очекував во цртана серија од западно потекло.Но ете,се најде Тартаковски(креаторот на Џек) да ме демантира.

cartoon network и boomerang се две сестрински телевизии (мислам дека и се од исти газда)

на cartoon network даваат цртани филмови за повозрасни деца и луѓе а на boomerang се даваат класични цртани филмови

Ах Cartoon Network..која радост ми беше коа ставивме кабелска..10 год на кецот од даљинскиот ..Good memories.
Сега CN со еден збор Sucks ! А бумеранг даваат колку толку поасални цртани(ама стари и изгледани) ми остане запаметена што едно време го даваа оној цртан со киро стипсата XD

Криџ да кауардли дог,Ед Едд и Еди,Џони Браво-риспект.

Уф да не бевте вие немаше никогаш да се потсетам на тие денови, па еве кој ми беа најомлини:

1. Courage dog
2. Dexter and his laboratory
3. Powerpuff girls

да не ги забораиме The Grim Adventures of Billy and Mandy, The Cramp Twins, Spaced Out, Codename: Kids next door итн итн. :)

Oвој цртан беше и ќе биде еден од моите омилени
3283.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom