Мажи пробаа да издржат породилни болки

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Двајца Холанѓани се пријавиле како заморчиња на експериментот да пробаат да издржат болки кои жените ги доживуваат за време на пораѓајот, така што добивале електро шокови со ист интензитет.

Но, како поминаа- погледнете сами :pos:

Ги слушам Холанѓаниве каков им е говорот и си викам да не случајно Геровски го склепал некој Дач во Охрид во 60-те?

Ги слушам Холанѓаниве каков им е говорот и си викам да не случајно Геровски го склепал некој Дач во Охрид во 60-те?
:pos::pos::pos: а бе , не си „арен„ ти :pos::pos::pos: кај ти текна ова:pos:

4:28 I see what you did there :D

коментар :pos::pos:
а другите типични коментари:
- ако, ако, нека видат мажите како боли ова
- камо тие да раѓаа....
- е сега ќе не сфатите конечно

и сл. срања

мислев дека ќе има женски - на темава со коментари од типот ко оние кои ~DaRko ги напиша
баш би сакал да видам што имаат да кажат„ нашиве моми“ :pos:

Ај да ви кажам, пошто се покакавте од смеење, арно ама друго е шоков ака симулација на контракции, друго е коа осеќаш како ти ше шири карлица и ти крцкаат коските... не се симулира она природното што е, и плус жената кога ќе го роди бебето заборава на болката која ја чувстувала дјуринг д брт преперешјнс..
На другарка ми маж и се онесвести у родилна сала наместо да ја држи за рака, не е баш фани како што го претставуваат типциве :)

Ај да ви кажам, пошто се покакавте од смеење, арно ама друго е шоков ака симулација на контракции, друго е коа осеќаш како ти ше шири карлица и ти крцкаат коските... не се симулира она природното што е, и плус жената кога ќе го роди бебето заборава на болката која ја чувстувала дјуринг д брт преперешјнс..
На другарка ми маж и се онесвести у родилна сала наместо да ја држи за рака, не е баш фани како што го претставуваат типциве :)
па што барал во родилна сала- ако си се знае каков е -
има луѓе кои од една обична инјекција припаѓаат од страв.
Или ова мода- та мора секој да е внатре и да гледа крвишта ..... да не набројувам, та после да му се одмили и секс наредната година ?

па што барал во родилна сала- ако си се знае каков е -
има луѓе кои од една обична инјекција припаѓаат од страв.
Или ова мода- та мора секој да е внатре и да гледа крвишта ..... да не набројувам, та после да му се одмили и секс наредната година ?

Незнам што се договарале пред да се деси Д денот, арно ама јас никат не сум посакала да биде до мене во тие моменти... поддршка, која црна поддршка бре, да те види у најболно издање и колку да не е свесна родилката што се се случува, ја еден момент се погледнав во вратата на која имаше стакло ... кхм, не е баш тоа место за мажи, херои има кај да се прајме сите, таму се раѓаат бебенца, слатки, убави и милички, сакам такво да ги и ги памти маж ми, а не она другото попратен материјал што искача со бебето... некои дури и снимаат замисли :facepalm:

Докажано е е дека жените можат да истрпат поголем степен на болка, иако се физички послаби.

Мажите од една депилација ќе приумрат, камоли да треба да раѓаат. Во прилог следи сцената од филмот What women want, кога Мел Гибсон се депилира, од 01:20.
Реакција:pos::pos::pos:

Докажано е е дека жените можат да истрпат поголем степен на болка, иако се физички послаби.

Мажите од една депилација ќе приумрат, камоли да треба да раѓаат. Во прилог следи сцената од филмот What women want, кога Мел Гибсон се депилира, од 01:20.
Реакција:pos::pos::pos:
охохоооооооохо
ви се погоди темава да се испукате :pos:
ај, ај- уште- дааааааавај, давај
стрпливо седам и ве читам;)
многу интересно (y)
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 20:21 ---
сигурно побарал сам или па му понудиле да тој ја пресече папочната врвца:pos:

Кое шираење кој бакрачи бе, додека од министерство не забранија царски рез за пораџање освен во ситуации само каде што е навистина неопходен последниве 10 15 години се сечеа на велико ко свињи у кланица, 90 % од новородените беа се под нож родени зза да нели не се мачи младата мајка.
Земала торбичето и ајде, кај ќе одиш на пораѓај време ти е ? не се договоривне со докторката царски рез па за денес во 4 ми закажа. На ГАК фалеше само табла да стаат “КЛАНИЦА“

Кое шираење кој бакрачи бе, додека од министерство не забранија царски рез за пораџање освен во ситуации само каде што е навистина неопходен последниве 10 15 години се сечеа на велико ко свињи у кланица, 90 % од новородените беа се под нож родени зза да нели не се мачи младата мајка.
Земала торбичето и ајде, кај ќе одиш на пораѓај време ти е ? не се договоривне со докторката царски рез па за денес во 4 ми закажа. На ГАК фалеше само табла да стаат “КЛАНИЦА“

Тоа е тру стори, сите гледаат цезареа, а везе немаат после операцијата која мука е, ама тоа ти е бе помодарство, или Систина, Ремедика 90.000 денари од зафат пуна капа ем тату на стомак шо :)

Тоа е тру стори, сите гледаат цезареа, а везе немаат после операцијата која мука е, ама тоа ти е бе помодарство, или Систина, Ремедика 90.000 денари од зафат пуна капа ем тату на стомак шо :)
Јас не знам зошто се толку глупи, болки има но моментот кога ќе излезе бебето мозокот како да го делитнува тој фајл, ако женките се сеќаваа на болките немаше ниедна да раѓа по втор трет четврт пат, ниту луѓе ниту животни. Било како ич да не било, овие двајца ќе си имаат трајни последици и уште долго ќе се сеќаваат на болките со тоа сте вие во предност.,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom