Deadliest Catch

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
ja gledam od prva i mi e omilena posebno koga se vrativ od rabota na cruise brod Time Bandit najdobar brod i crew

Си ја гледам редовно пред да почне Бер Грилс. Интересно ми е како се однесуваат претпоставени со вработени, како си помагаат, некогаш тепачки ама секогаш на крајот е како филм ебаго сите среќни.. Ама ајде нема врска тоа, Едно од подобрите шоуа на Дискавери поготово епизоди кога се пресметува вкупниот улов. Се чудам колку пари праат и посакувам и јас таму да работам, ама условите.. :)

Па нормално дека ќе бидат среќни кога преживеале уште една авантура и кога ќе си го напунат џебчето со парички. :)

Интересна емисија,предходно епизода не пропуштав а сега кога ќе ти фатам на тв само.Омилен брод ми беше Northwestern со капетанот Сиг и неговиот брат помошник Едгар хансен.:)

Интересна емисија,предходно епизода не пропуштав а сега кога ќе ти фатам на тв само.Омилен брод ми беше Northwestern со капетанот Сиг и неговиот брат помошник Едгар хансен.:)
Amen to that.
Плови уште Сиг?

До пред неколку дена немав претстава дека постои емисијава. Предобра е! Единственото нешто на Дискавери што после Беар Грилс, можам да кажам дека е скоро исто толку заразно за гледање. Секоја епизода има голема тензија и многу изненадувања.
За малку време - големи пари. Тие момците од Маверик мислам дека заработија по 26 илјади долари за сезоната 2005, ама треба да имаш големи мадиња за оваа работа...
Најинтересно е кога ги бројат крабите на крајот кога ќе се укотват.
:D

Thumbs up за Deadliest Catch, ќе продолжам да гледам! Таман се едно по друго со Ultimate Survival.

Не ја гледам емисијава ,го гледам само Динамо магионичарот на Дискавери ,а порано знаев и понекад да фатам и ониe MythBusters ,сега последно време слабо гледам странски телевизии .

Ја даваат уште? Нонстоп гледам Дискавери , али неможам да налетам на емисијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom