Нанометали

• Креатор на темата Креатор на темата Nupser
  • Време на започнување Време на започнување
Свеедно:D
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 03:21 ---

Нема прашања.. нешто е како подготвуваш презентација и ако успееш да стигнеш до натпреварот во Скопје таму пред комисија ја ,,браниш" презентацијата.. имаш ограничено време за се и да ја објасниш презентацијата и да оставиш време за комисијата да те испраша...
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 03:21 ---

Не е се во парите ;)
Тогаш, со здравје да си ги троши парите (или шо има таму за награда) тој шо има пријатели.

Дали може нешто јас да ти помогнам,
кв бравар - работен стаж во струката 39години.
ова „нано“- не го баш разбирам-прв пат слушам,
ама ако е нешто со метали,посебно практично тука сум,
и тоа Бееееееееееееееееееееееееееееееезплатно.
На пример,Топење на метали,сечење на метали,заварување,
лужење,валање,виткање-совивање,кинење,заштита и слично.
А за менгеме,чекани и токмаци не му се секирај,ги имам.

Напнаа со тој натпревар веќе:confused:. Всушност целта на тој натпревар е да изработиш презентација од максимум 10 страни,a освен што ќе презентираш ќе ти поставуваат и прашања од комисијата. Повеќето се пријавија за пари како награда, а не од што знаат, наградата е околу 500 евра, 1000 евра или пак ако победиш на државно наградата ќе изнесувала околу 2000 евра, барем колку сум запаметил.:facepalm:

Напнаа со тој натпревар веќе:confused:. Всушност целта на тој натпревар е да изработиш презентација од максимум 10 страни,a освен што ќе презентираш ќе ти поставуваат и прашања од комисијата. Повеќето се пријавија за пари како награда, а не од што знаат, наградата е околу 500 евра, 1000 евра или пак ако победиш на државно наградата ќе изнесувала околу 2000 евра, барем колку сум запаметил.:facepalm:
Хааха убаво си запаметил.. али не е за пари туку за еден другар да добие 5ка ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom