Б`лгарски форумџија - пропагатор

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Во бугарија сите филмови се синронизирани ( то е пола бугари не знает ни да читет ) и го глеаш влегвит рамбо и викат " ште ви ебам мамката мрсна " или пак го глеташ ван дам и вика на жена му " сеа ште те чукам "

ааааа колку сте глупи бре пола народ ви е неписмен !!!

АААА Бравос Геџо ебати блгарите ме изнасмеа

Г е Џ о напиша:
Во бугарија сите филмови се синронизирани ( то е пола бугари не знает ни да читет ) и го глеаш влегвит рамбо и викат " ште ви ебам мамката мрсна " или пак го глеташ ван дам и вика на жена му " сеа ште те чукам "

ааааа колку сте глупи бре пола народ ви е неписмен !!!

Е?

Како да преведеш например "I am gonna fuck you now"? Со "Извините, дали ке можам да се копулирам со Вас" :tapp:

ahahaha блабла уопште не ја сфати поентата

Кај очекуваш дебили малоумни да сватат нешто. Дрво ке свати, марсовец ке свати, Далај Лама ке свати ама проклет бугар(татар) НЕ СВАКА!!

Г е Џ о напиша:
како да е ама "сега ште те чукам" .:pos2:

"сега ште те чукам" е сленг и е п'лен еквивалент на "I am gonna fuck you now"

Та, каква ти била поентата?:toe:

Кога иссеирениот и понижен пропагатор добива бан, веднаш трага по ново прокси, веднаш прави нов јузер и пак се враќа на „местото на злосторот“ за да се расправа со според него „одродените б`лгари“.

пак следи истата слика со апдејти во драгсторот „кај Божо“ , а попатно поминува и по други слични маалски „продавници“ и добива нови небулозни идеи кои ке ги пропагира со новиот му јузер...

И се така... Пиши - бан, пиши - бан...

И тој е исфрустриран... Сексот му оди во надолна линија... Девојката го напушта...Губи на тежина... Ама се смета себеси за херој... Ја брани б`лгарштината по нетот. Си го покажува вистинското лице. Лицето на шовинист, омразен и оставен од сите... Освен од Божо.

bugarin.jpg

za merak na strumiks

Кога лицето од постот бр.1 пишува глупости опишани погоре по форуми, каква музика слуша?

Плеј листата му се состои од:

1. Фашистичката „Еделвајс”
2. „Минаха Години”
3. Нешто од Азис или било која силиконска убавица од Пајнер Мјузик.
4. Се повторува бр.3
5. Кога попива тешки банови или сеирење и кога му паѓаат во вода глупостите се теши со „ Не деј да плачеш, не деј да страдаш....”

Capo Kapistec напиша:
Кај очекуваш дебили малоумни да сватат нешто. Дрво ке свати, марсовец ке свати, Далај Лама ке свати ама проклет бугар(татар) НЕ СВАКА!!

Neverojatno! Kako odgovor na temata, gi vidov slikite shto likot "Mitko2428" gi postiral za toa kolku e arhitektonski naprednata Sofija. :-))))

Odredeni ("Bugari") navistina zhiveat vo dve dimenzii, dodeka ostanatite vo tri. Ne znam shto e rabotata, nekoi raboti ne im se jasni, posebno istorija, identitet i "seir". Se, se, ama tolku da se nemalo humor i da bile gjonovi vo mozokot.....

ex........
minaha godini dodeka glupiov tatar svati deka go rempame u rebra
:)))))))))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom