Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе и јас мислев по пошта,ама во опаковката да има чоколатце:nikojnemesaka:,а може и една снимка...за да ја доживеам атмосферата која владеела (пардон,која ќе владее),не мора видео лента,аудио барем.:pos:
Озбилна сум,така да знаете.:zajce:

Ние отидовме у Парк. Тие што се пријавија нека доаѓаат. А тие што закаснија со пријавување, а сакаат да дојдат и не знаат нека се јават на моб. ќе им кажеме кај сме.

Ај поздрав.

Ајде кандидати и кандидатки за левел во петок на медиум само до 16 години :):):) имам флаери, а за женски важат како гратиси иначе менаџер сум во петок, па ајде пријавувајте се форумџии да се запознаеме подобро :icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg кој ќе иде нека пише пвт па ќе се договориме..поздрав:wink:

a be luge ste za edna sobiranka vo castro?????????? :)

a be luge ste za edna sobiranka vo castro?????????? :)
На 26ти ќе биде прославата на роденденот на Кајгана.

Инаку мали спонтани собиранки се праат по МСН. Едно време беф инвентар во Кастро, ама сеа поретко (хејтам зима, и ме мрзи да излегувам од дома во зима).

Бај д веј, пиши датум, можеби ќе има многу форумџии :) Уствари знам дека ќе има и онака е преполно оваа сезона таму, мора да има некој/а, хахаха

За саат, саат и нешто - кој е за на кеј?
Кафенце, пивце... :) Јас и Трнот сме засега во прва одбранбена линија. Заинтересирани, пишувајте тука.

За саат, саат и нешто - кој е за на кеј?
Кафенце, пивце... :) Јас и Трнот сме засега во прва одбранбена линија. Заинтересирани, пишувајте тука.
И јас и уште 2-ца форумџи(к)и. :vozbud:
(имињата не се спомнати од објективни марабуневи причини :pos:).

Пиво вечерва anyone? :party1::pijan:

Се договоривме некои 5-6 форумџии денес да се собереме после 22 часот.
Најверојатно во Irish Pub. Ако има заинтересирани кандидат(ки) за афтер-парти трачарање - пријавете се тука или информирајте се кај мене на MSN. :)

abe lugje, koa ke ima nekoja kajgana zabava za otidam sefte, bash mi e zelba i nikako da bide nikako da se pogodam, daj kazete zborete da vidam koj, sto, kako, ova ona drz ne daj...aj koa ke spomne nekoj ke dzirnam... e aj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom