Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
и кој е сеа за сеа сигурен? освен јас скул, ејсид, мрно и кики?

преку мсн правев со 15 луге муабет и сите ми викаат ако не најдам друштво со вас :( да не испадне само 2 без 3 :) лол ајт!

точкест не го забораај бе..и серпико...ке се собереме немај гајле,крај краева можеме и ние сами...само да има нешо за дудлање

Терминот се поместува 30 минути порано. Значи, бидете пред Фреш најдоцна во 21:00 часот!
Не изведуваме, ова е од тотално оправдани причини. На работа сум од 23:00, а сакам малку повеќе време да поминам со друштвото! :)

Ај ја уше еднаш фино и учтиво да прашам да не сака да ни се придружи уше некој...женски по можност! :pos:

Fantom_oh напиша:
Некое охриѓанче за на кафе вечер, имат?

Лилааа, никој од кур не ме мават... :kjotek:

од октомври ја идам скопје така да од тогаш идам на вакби пијанки :cug: :cug:

певачицата во вивенди беше топ. Тоа мушко беше али имаше цицки!

и, Нијееее мене душооо убилооооо, убило! вино руменооооо! убила ме љубав твоја неверна... неверна... нек је проклета! уффф ја научив песнава.

следен пат! кога нема да знаете каде да идеме! ке идеме во кула, јасно! некам појке у биртии кај што фрчат флаши и тетки со цицки у глаа да ме маваат! јасно~!

п.с. ако некој е осамен вечерва, му треба нежност, љубов... еј да не претерувам хахахааааа ако некој сака може и вечер да искочиме ( ама не на водно и вивенди )

иначе забораив да му кажам на бушав еден виц:
Си биле Русин, Јапонец и Македонец. И отишле на тестирање за мозокот и такви работи кој е наинтелигентен и почнале физички прво да ги прегледаат и му ја отвараат главата на американецот и гледаат голем мозок, се функционално на него, правилна циркулација. Му го отвараат на Јапонецот гледаат инегрални кола, отпорници, чипови и други тракатанци, му ја отвараат главата на македонецот и гледаат конец од едниот до другиот крај и си велат како е можно вакво чудо, без мозок да функционира само конец има. И еден од научниците им предложил да го исечат конецот да видат што ке биде и му го исекле конецот и му паднале ушите на македонецот.

кој сака вечер да се дружи?

ептен би сакал да дојдам ама ќе заглавам на интернет најверојатно/треба да си внимавам на буџетот :P ако не, сигурно идам. не сум бил у кула ооооодамна. :)

I'll keep you updated.

има вечер канидати за во Кула да идеме да се пијанчиме со греано вино?

Кртот дава предлог да идеме на ноќно во воен. :)

јас во секој случај сум - за во кула!

Мистичен напиша:
Ај, ај, ај...греано вино на +40 степени?
...излив ќе добиете.

...:pos2: :pos2: :pos2: ...i cvarki da si narachaat idat so greano vino...hahahaaaaa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom