Проколнати девици кои живеат како мажи

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај иди да се сликаш...

Баш почнав да ја читам темава и си реков сеа ЈА ќе им кажам за вирџина и за истоимениот филм. Таман помислив забегавте со мерење курови, како и што уобичаено праиме и сеа ја ќе лупнам конструктивен пост, оно да ти имало уше некој кој памти и знае за ова....

Требало побрзо да изреагирам.

Иначе се вика "заколнати девици" , а не проколнати:)

Nauci da pocituvas razlicna kultura od tvojata! netreba da bidat site isti kako tebe za da gi racunas za normalni, svetot ne e samo makedonija i balkanot
Шошка...
ти бе апла си премерен, на кантар клаен, со аршин мерен и најден кусок!
К У С О К!

Или да ти преведам: ти фали, ти недостига нешто (во случај да не го познаваш македонскиот доволно за да знаеш што значи изразот: кусок).

Која различна култура бе, шоше?
Во 21 век?! Да тераш жена да глуми маж?

Апла си кусок дете, апла.

Тава нешто колку и да сака да го одглуме, нема да може... Шом нема ташаци да си ги почеша коа се разбуде, ништо не бива....
Сизифов труд е целата работа... :D

Ќе клаа крастаац у лето, суџук у зимо, ионака е пајажиносано, смрде, ќе ја апе и ќе чешне де, ама никој да помиришне тоа трауро :)

Ќе клаа крастаац у лето, суџук у зимо, ионака е пајажиносано, смрде, ќе ја апе и ќе чешне де, ама никој да помиришне тоа трауро :)
Еми, нема маж шо доброволно ќе го помириса тај траур..... :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Кастриоти можеби би, нему му е културно наслеЃе.
Ма неее... Кастриоти ќе каже како дупе македонски моми оти има ногу пари и фамилија у Швицарска... А како ние како Македонци не можеме да се докопаме до Албанка оти е скриена у 10 одаи со 10 катанци...

И дефлорацијата на момите е културно наследство.. Или женското обрежувајне шо Европа мака си маче.... :)

Шошка...
ти бе апла си премерен, на кантар клаен, со аршин мерен и најден кусок!
К У С О К!

Или да ти преведам: ти фали, ти недостига нешто (во случај да не го познаваш македонскиот доволно за да знаеш што значи изразот: кусок).

Која различна култура бе, шоше?

Апла си кусок дете, апла.
A koj si pa ti da ocenuvas sto e kultura? Sto se zamislivas deka si? Zosto sekade vo svetot kade ima avtohtoni luge se forcira i se stiti takviot nacin na zivot a ti si nasol da plukas govedo edno

Кастримудо
Не напаѓам автохтон народ и култура. Туку затуцани изцедоци од гнасните и лоши/назсдни гени на дел од човештвото.

Домус еден

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom