Србија заради споменикот на Албанците се заканува со рушење и воена интервенција

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Косовариве треба да им изградат еден споменик на нато и тоа во димензии 100х100х100 метри, должина, ширина, висина. И да си ја прекрстат државата во Олбрајт.

Овие на кои сега им креваат споменици, во Џепчиште јадеја баклави и се криеја како пички во тоа шаторите, додека нато им еба матер на Србите. Во други околности ни косово ќе беше протекторат нит споменик ќе имаше!

и србиве се маваат у груди до немај каде... ако се мажи нека не серат туку нека отидат да го бутнат споменикот па макар од кој било да е направен - само лаење и серење ништо повеќе.... или што би рекле македонците - куче што лае не каса - или уште поубава изрека - додека кучињата лајат караванот си врви...

Грешиш другар ... србиве не се ко нас на албанциве да му чутат ... ќе го направат тоа

Србите сеа за сега се бетер,не како нас :pos: Косово им го лапнаа а они уште мислат дека Русија ќе им го врати..

A da glasame ....eve na primer jas sum za....Nemoze spomenik za teroristi.....Koj primer ke im go dademe na mladive ....ako sakas nesto zimaj puska i stani gerila....posle spomenik ke ti praime....

Тоа не се прави вака. Не коментирам дали треба или не да има таков споменик во Прешево, но ако Дачич сака да го сруши нема да прави вакви изjaви и да подгрева албанците. Ако целта е да се тргне споменика, без многу викови тивко една нок ке го демонтират и тоа е тоа, но видливо е дека овде друго е потребно и друга е целта.

Hasim Taci : "Ako Dacic nareduva da rusi spomen ploci od UCK vo Presevo , treba da e svesen deka ke ima problem so site Albanci vo regionov "
Bez prevod : http://www.preshevanews.net/lajme/7281-thaci-daciqit-mos-i-nguc-shqiptaret-ne-presheve.html

Сега ќе речат дека јас сум Хашим Тачи или негов советник :)

Да да , албанците таму заслужуваат универзитети , инвестиции , и што повеќе права , барем 50% од правата што ги имаат србите на Косово.

Кога се работи за пуштање пари за тие албански општини , Дачич се однесува како тие да не се србија , а кога се работи за споменици и применување на строгост , одма им текнува дека и тие се под србија.

Косово треба да ги условува преговорите , тие права што ќе ги имаат србите на Косово , да важат и за албанците во Прешево и Бујановац , многу поштено.

„Подготвен сум на целиот ризик некој од домашната и светската јавност да ја нападне државата поради тоа. Тоа никаде во светот не е дозволено, па нема да биде дозволено ниту во Србија“, рече тој.
Кад живееме ние Македонците, бе???:facepalm:
Не знам јас што како , но нема да биде весело , тоа знам.
И јас не знам, ама знам дека некој ден "ќе има по носот".
Волку аздисаност не ќе да е на арно.

Кад живееме ние Македонците, бе???:facepalm:

Остај ти го него , он има 60.000 албанци , а погледни каква листа на споменици имаат таму.
Во Македонија има 500.000.

И јас не знам, ама знам дека некој ден "ќе има по носот".
Волку аздисаност не ќе да е на арно.

Не им плашиме на србите веќе , премногу сме силни за нив.

Сега ќе речат дека јас сум Хашим Тачи или негов советник :)

Да да , албанците таму заслужуваат универзитети , инвестиции , и што повеќе права , барем 50% од правата што ги имаат србите на Косово.

Кога се работи за пуштање пари за тие албански општини , Дачич се однесува како тие да не се србија , а кога се работи за споменици и применување на строгост , одма им текнува дека и тие се под србија.

Косово треба да ги условува преговорите , тие права што ќе ги имаат србите на Косово , да важат и за албанците во Прешево и Бујановац , многу поштено.
Србите на Косово немаат 0,1 % права

Остај ти го него , он има 60.000 албанци , а погледни каква листа на споменици имаат таму.
Во Македонија има 500.000.

Не им плашиме на србите веќе , премногу сме силни за нив.

Убаво е да живееш во соништа нели...?

Потпиши ги тие права за албанците во Македонија и ќе видиш после колку се тоа 0,1%.
Ја не реков да ги потпишам , ти кажав дека немаат права во Косово.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom