Србија заради споменикот на Албанците се заканува со рушење и воена интервенција

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај објасни ми ја финтата со бело кафе, ми се гледа интересна?
Тоа е бело кафе,не можам да ви обjaснувам. Сватете го. :X3:
Надвор от шегата, Лудогорец го обесни.

никој никого не коле, не знам што тука некој уште се пали на срската борбеност и јунаштво, а бе бетар се од нас во моментов, вчера гледав таму некој српски вести, па вакви споменици има таму еден куп со кур да ги туркаш,можда повеке него во МКД, покажаа и други во почетна ваза на градба, што не ги урнаа до сега тие другите, чекаа да изградат па сега да се сетат што се случува, ништо нема да биде од ова,бадијала некој тука се препуцава.

Глуп си бугар,што да ти правам... споменав дека ке се случи колење не оти србите имаат "борбеност" и "јунаштво",туку затоа што ке имаат чист меѓународен терен,одврзани раце,заради важна магистрала која поминува таму...
И ако не разбираш добро МАКЕДОНСКИ,те советувам да си заштедиш време и да го напуштиш форумов...

Глуп си бугар,што да ти правам... споменав дека ке се случи колење не оти србите имаат "борбеност" и "јунаштво",туку затоа што ке имаат чист меѓународен терен,одврзани раце,заради важна магистрала која поминува таму...
И ако не разбираш добро МАКЕДОНСКИ,те советувам да си заштедиш време и да го напуштиш форумов...

ај во иднина припази на речникот и не ми барај мене бугари, јас со нив немам ништо, мочко еден, ти си последниот што може да ми каже нешто за моето присуство на форумов, а за тоа колку србите имаат одврзани раце се гледа, затоа и пишав, еден тон споменици се изградени и уште се градат, па сега ти види колку имаат одврзани раце.
За крај мене не ми смета да ги рушат спомениците, уште утре нека ги рушат, јас со тоа воопшто не сум засегнат, само реално ја прикажав како е ситуацијата.

оооо луге овој пат меѓународната заедница нема да се замеша,Прешево е под Српски суверенитет,не би требало пак да се крши меѓународното право заради албанците,така да нема шанси натовците уште еднаш да се замешат заради глупостите на албанските терористи. Ова што го прават албанците во Прешево е самоубиство за нив,затоа што тие не живеат во Косово или во Албанија,заборават дека се во Србија..

Za Evropa i USA , srbite se teroristi a ne Albancite ;)
Zatvorot vo Hag e poln so sprski ministri ,Pretsedateli (nekogasni) , sprski zlocinci a ne-e poln so Albanci , znaci se glea koj e terorista :)

Zatvorot vo Hag e poln so sprski ministri ,Pretsedateli (nekogasni) , sprski zlocinci a ne-e poln so Albanci , znaci se glea koj e terorista :)
znaeme mnogu dobro koj e koj i zosto se nekoi vo zatvor a nekoi izigravaat heroi ama znaeme i deka toa mnogu dolego nema da potrae

Абе за Европа и САД, кој го боли к*р... кога ќе купуваме кока-кола со рубљи е тек тогаш ќе видиме кои биле, т.е. кои се терористите...

оооо луге овој пат меѓународната заедница нема да се замеша,Прешево е под Српски суверенитет,не би требало пак да се крши меѓународното право заради албанците,така да нема шанси натовците уште еднаш да се замешат заради глупостите на албанските терористи. Ова што го прават албанците во Прешево е самоубиство за нив,затоа што тие не живеат во Косово или во Албанија,заборават дека се во Србија..

A za toa shto pravat srbite sekoj den vo Mitrovica ? I tie ne se vo Srbija , tuku se vo druga drzava , ako ne im se dopaga AUFFFF vo Kragujevac , sto ne odi tuka ???

A za toa shto pravat srbite sekoj den vo Mitrovica ? I tie ne se vo Srbija , tuku se vo druga drzava , ako ne im se dopaga AUFFFF vo Kragujevac , sto ne odi tuka ???

Кога белокапците одземаат туѓа територија тоа им е ок, но не им се допаѓа кога кармата доаѓа по своето?

Кога белокапците одземаат туѓа територија тоа им е ок, но не им се допаѓа кога кармата доаѓа по своето?

Nikogash nema da doaga po svoeto , vo bliska idnina ke im se sluci isto kako na Albancite vo Preshevo , Medvegja , Bujanovac ! Ako ne ja sakaat nivnata drzava pak ke recam AUFFFF !

тие кај нас се замешаа не кај србиве:mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom