Плачат ли жените без причина?

• Креатор на темата Креатор на темата sagaqua
  • Време на започнување Време на започнување
Како може некој да плаче без причина? Ај нема шо да правиме, па ќе фанеме да плачеме. Пфффф како не...
Факт е дека жените се посентиментални и поранливи (секоја чест за исклучоците), и затоа жена може да се расплаче од најмала ситница. Значи, сепак си има некоја своја сопствена причина, а не е тоа туку-така.

Никоја солза не паѓа без причина

јас да. всушност не баш без причина туку насобереното во мене излегува баш кога нема потреба. го чувам, го чувам и ете во некоја ситуација која не е ни малку лоша и непријатна излегува.

hmm..malce glupo mi zvuci..placenje bez pricina,poso neznam dali moze da se "izvede" takvo nesto..ima za se pricina..sekoja solza e so pricina..dali e poradi toa sto licnosta e premnogu emotivna,dali taka ja manifestira nervozata...seto toa e pricina..konkretno za nas zenite sme malce poligavi,znaeme da glumime za mn raboti..ama solzite se sepak neso cisto i iskreno i ne se "pustaat" tuku taka :pipi:

јас да. всушност не баш без причина туку насобереното во мене излегува баш кога нема потреба. го чувам, го чувам и ете во некоја ситуација која не е ни малку лоша и непријатна излегува.

Toa verojatno e zatoa so si zatvorena licnost i ne se iskazuvas mnogu no i ne iskazuvas mnogu emocii pred drugite.I ne treba da pravis taka zatoa sto toa e poloso za tebe, poveke se nerviras i se toa...

A inace nitu eden covek ne moze da place bez pricina moze taa pricina e i nekoja mala sitinica no i toa e nekoja pricina...

Никој не плаче без причина. Жените се со послаб (лесно надразлив) карактер од мажите за тоа почесто плачат.

Placenjeto e odraz na emocii znaci ne moze bez pricina da ti se javat emocii e sega nekogas se so pomal nekogas so pogolem intenzitet,pa i na kraj kraeva ne e loso da places si gi plaknis ocite.

сите плачеме.

и не зависи дали си жена или маж, туку каков карактер си

Не мора да значи дека треба да си жена за да плачеш без некоја особена причина. И јас сум минувал низ период на депресија, добро сум запознаен со тоа, и во тие ситуации најмала причина е доволна да те надразни...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom