Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Volkswagen напиша:
За 5000-6000 евра имаш нови количиња...

Daewoo Matiz со клима за 5800
Chevrolet Spark мислам е 6300...
Fiat 600
Zastava Yugo In 1.3 па и со Peugeot мотор...исто ко да возиш C3,107,...

Збораме за ново...

За старо имаш што сакаш...од сите марки се наоѓа...

Имам јас Daewoo Nubira 1.6SX - 107КС 73000км од 2002 година прв газда сум...7000 евра...

jugo so peugeot 106 motorite ne se bas asalno pokazani teraat dokaj 130000-140000 km posle toa papala maca remont,a vo nikoj slucaj nemozes da sporedis so 107 i c3(i onaka 107 i c3 ne se vo ista klasa),zatoa sto tehnologija od 97 god i 2007 god... ti tekinja :) :motor:

Ајде бе дечки понудете ми нешто! :) хехехе

Продава ли некој Џилера или Априлиа на старо до 1200 евра?

Попај...на нет имаш полно Apriliа-и за 1200-1300 евра...

Pazar3.com.mk пример

Volkswagen напиша:
Попај...на нет имаш полно Apriliа-и за 1200-1300 евра...

Pazar3.com.mk пример

Дај друг пример Пазар3 5 пати дневно го листам знам дека има,друг некој сајт дали знаеш?

Volkswagen напиша:
Ајде бе дечки понудете ми нешто! :) хехехе

transport.jpg

Chevrolet Transport 2000 godina 190 ks

ako ti cini da ti go donesdam ludo od kola

Мислев до 1000 евра :)

еј барам арпилиа СР или Гиллера Руннер или (најмногу барам )Јамаха Аерох до 850 евра ако има нешто фала .

Имаш на Pazar3.com.mk Апрлија во СКопје за 800 евра некаде...човекот на комар нешто изгуби...

Барам ( за мој човек) ДИЗЕЛЧЕ ДО 5000 ЕВРА како за такси, ама да не било такси

OGLAS!!

prodavam BMW 320i,1989god. ergo E30,zelena boja, 6 zylinder,servo,elektricen krof i prozori,bord-computer,greenje na prednite sedista,sportski volan i sedista, so original bbs bandazi + set zimski gumi komplet so obicni bandazi,bmw bavaria radio....
kolata e vo dobra sostojba no ipak kolata e od 1989 i e koristena taka da si ima mali maani na karoserijata plus deka makedonceto e prokleto ljubomorno stvorenje ima na levata zadna strana grebatini od nekoj idioti koi imaa srekja sto ne gi fativ....kolata e skoro 9 god vo moja sopstvenost i faktot deka povise sum svaba taka da kolata e sekojpat pred vreme inspicirana itn, ulje e smeneto pred 1 mesec...
kolata e so stranski tabli koj jasno ne se davat na kupuvacot zatoa i se objasnuva niskata cena od 700 evra koj ja baram za mojata omilena "stara dama"

kontakt preku PP!!
pozdrav

ps: mozda vecerva ili utre ke vi dostavam nekoja slika!

Volkswagen напиша:
Имаш на Pazar3.com.mk Апрлија во СКопје за 800 евра некаде...човекот на комар нешто изгуби...
бидејки на пазар 3 има ги има многу мотори може да ми доставиш целосен линк плс ?

Струмикс напиша:
Барам ( за мој човек) ДИЗЕЛЧЕ ДО 5000 ЕВРА како за такси, ама да не било такси
Имаше еден зет на вујко ми (од Кочани човекот е блиску ти е) имаше мондео 1.8 турбо дизел 94 со 130.000 поминати мислам фул дека беше само без клима. Го даваше едно време и тоа евтино. Ако сакаш да прашам дали го има уште и дали го дава. А мондеото беше супер, го знам пошо вујко ми го донесе од германија.

Член на раководството напиша:
Jas vlegov vo traga na edno interesno vozilo
Oldtimer
ne e taka cesto da se vidi
registrirano
i so e mnogu bitno
se prodava!!!

VW CARMAN od 1968 godina!

uste edna sitnica nepoznata.... kolku se bara... toa vnimatelno kje se ispita ovie dena.

Во СК има 2 Карман Гиа...со двата имав стапено во контакт...двата не го продаваа...едниот го вози...другиот му скапува в гаража. Едниот е металик сив...другиот МИСЛАМ е зелен...

Ако овај е трет ...тогаш секоја чест...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom