Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Сака ли некој да спукаме една пријателска пред почеток на сезона????? Ако сака бујрум Јас сум тим Македонија до лига д1.1.
Втора работа кога ке почне нова сезона??????

За жал само што закажав пријателска со тим од Белгија...

Незнам кога точно мислам за 2 3 недели:)

Епа Била Бонг кога ке имаш слободен термин бујрум понуди,јас сум тим македонија у втора лига.:helou:

Дали некој има купувано ЦБ ПАРИ. Сакам да купам ама незнам колку е сигурно или ако веке некој има интернет картица да ми купи па јас да му дадам пари????Ај некој нека објасни молам.

Еј, кога почнува новата сезона? Иначе мојот тим е Loser :pos: и испаднав од 1-вата лига, сега ќе одам у втора! Ама веќе 3-4 недели, не почнува новата сезона. Зашто?

Еј, кога почнува новата сезона? Иначе мојот тим е Loser :pos: и испаднав од 1-вата лига, сега ќе одам у втора! Ама веќе 3-4 недели, не почнува новата сезона. Зашто?

Зошто се празници,затоа...ќе почне за едно 2 недели,за разлика од тебе ја влегов у прва лига:pipi:

Зошто се празници,затоа...ќе почне за едно 2 недели,за разлика од тебе ја влегов у прва лига:pipi:

Знам, знам :)
Со среќа во првата лига.. :)
Кој ќе чека уште 2 недели, мислев оваа ќе почне, ама ништо значи.
Ваљда ќе бидам шампион у прва лига, ако не шампион сигурно ќе се пласирам во прва лига :) Ако не се пласирам, ќе се самоубијам. :(
Иначе тебе Партизан ти беше тимот, нели? Супер е името, немој да го мењаш :helou:

Знам, знам :)
Со среќа во првата лига.. :)
Кој ќе чека уште 2 недели, мислев оваа ќе почне, ама ништо значи.
Ваљда ќе бидам шампион у прва лига, ако не шампион сигурно ќе се пласирам во прва лига :) Ако не се пласирам, ќе се самоубијам. :(
Иначе тебе Партизан ти беше тимот, нели? Супер е името, немој да го мењаш :helou:
Да,да...и да сакаш не го мењам:pipi:

Пази се црвен гаволу и јас претендирам на влез во прва лига. Мојот тим е Македонија.:pehar:

Пази се црвен гаволу и јас претендирам на влез во прва лига. Мојот тим е Македонија.:pehar:

Напред Македонија! :) :)
Ако де, можда нема да сме во иста втора лига, колку што знам има две. А и да се паднеме не води само првото место во втора лига до прва лига :)
И да сум втор, пак ќе идам у прваааа :)

:pos:

Еј црвен гаволу во различни лиги сме. Ке мора да чекаме догодина коа ке влеземе во прва лига да играме утакмица. Бај д веј ми се сивга твоето тимче. да не го продаваш Џерардо Зомеро или Бобан јелич????? Некој друг да не продава крилен центар 180цм најмалку и индекс околу 15000. Нек апука со цена и сите марифети. на 12 почнува новата сезона.Јеееееееееееееееееее.Атакувам на прва лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom