Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Abe igrava bara mnogu vreme da si na net????? Ili e neso kao fantazy football. Ako n bara mnogu , ondak se gleame na teren.:kajg:

Логирање 2 пати неделно ти е доволно колку да си наместиш постава итн...

Мацедониан,пер, мај аполоџис!

КК Чернобил никако не смее да се заборави! На крај на сезонава да засукате ракавите, и на работа:helou:

E, duri sega ja gledam temata za ovaa igra.Zaclenet sum i jas, mi dadoa tim sto e na poslednoto mesto na tabelata. Znae li nekoj kako se menuva imeto na ekipata. Mojata e nesto 4175 ( dobro ime). :nesvest:

Дали мора да се биде на нет за време на утакмица и дали може да се гледа за време на утакмица???? Инаце јас сум КК Македонија од 2 лига.

Оваа година испаѓам од прва лига, премногу сум слаб :) Иначе тимот ми е Лузер :) :) така му е името..хаха, салата се вика:Кој дојде, победува..лол

Дали може некој во текот на вечерта да ми каже дали има лимит за странски играчи во тимот во втора дивизија 1.1 во Македонија. Второ дали има лимит на 12 играчи или можам да ги имам и повеќе ?????? Одговарајте побрзо пошо утре ми е краен рок закупување на истите. Иначе денес имав сефте победа ,Прво па машко , наредна сезона идам у прва лига. Гарант.

Ауу, оваа година ќе испаднам изгледа, ама за малце! 14-то место сум, испаѓаат 13, 14, 15 и 16-ти тим од првата лига..ја наредната против Вардар кој е 12 ја тепам ваљда, ќе бидам позади Вардар, претпоследно коло играм со Б.Ц. Вајт Тим ќе го тепам и него, последен е со 2 бода и ќе бидам 12-ти со 16 бода исто како и Вардар со подобра кош разлика ама у последно коло ќе доживеам дебакл во локалното дерби со одличниот шампион КК Куманово, а Вардар ќе ги тепа Вајт Вулфс и тоа е.. :)

Aloooo!! Znae li nekoj kako se menuva imeto na ekipata, i dali ima baraz za opstanok? Od divizija 1.1, moze li da se ispadne vo poslaba liga? poz:nesvest:

Секако дека може....

А имаш таму разгледај за мењавање на името на клубот и салата...

И ја се регистрирав денес па ке плескаме баскет:)

Иначе колку за информација..
Првите од секоја лига добиваат по 4 500 000...jep

Уште едно коло до крајот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom