Загрозена безбедност во Скопје - работат ли институциите?

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цајкан треба да ти е страв да го погледнеш накриво бе ама кој кур е ова бе? Ги млати кој стигне бе... обука некоја нешто вамте тамте постои?

Што е следно бе?
Четири 98 годишни баби претепале полицаец во државна 2ка?
Полицаецот е со тешки телесни повреди и се бори за живот.

WTFFFFFFFFFF БРЕЕЕЕЕЕ !?!?!

Цајкан треба да ти е страв да го погледнеш накриво бе ама кој кур е ова бе? Ги млати кој стигне бе... обука некоја нешто вамте тамте постои?

Што е следно бе?
Четири 98 годишни баби претепале полицаец во државна 2ка?
Полицаецот е со тешки телесни повреди и се бори за живот.

WTFFFFFFFFFF БРЕЕЕЕЕЕ !?!?!

Абе глеј, не дај боже да излезе вест дека полицаец тепал/привел/удрил некој за нешто. Одма ќе биде за нИшто и ќе биде полициска држава со полициска бруталност.

Абе глеј, не дај боже да излезе вест дека полицаец тепал/привел/удрил некој за нешто. Одма ќе биде за нИшто и ќе биде полициска држава со полициска бруталност.
Проблемот е што нема такви...ај да не разглабам сеа треба да искачам ама ваљда сеа коа беше конкурсов си приметил кои се пријавуваат така?

Оние најголемите копуци у маало,што сите ги шамарале и ги праќале по цигари и сок у продавница. Е тие ќе ти чуваат улици...
Нема везе ти имаш добра поента ама мојата е друга,моеш да приметиш.

Проблемот е што нема такви...ај да не разглабам сеа треба да искачам ама ваљда сеа коа беше конкурсов си приметил кои се пријавуваат така?

Оние најголемите копуци у маало,што сите ги шамарале и ги праќале по цигари и сок у продавница. Е тие ќе ти чуваат улици...
Нема везе ти имаш добра поента ама мојата е друга,моеш да приметиш.

Партиски војници ДА влегоа...само и САМО. Влегоа и не спремни....АМА верувај ми, од тие 330....200тини се и повеќе од спремни. Маалски бараби, тепачи...можеби...ама дека сите се не спремни и не образовани не се согласувам.

Немој само те молам да следува реплика дека и јас сум партиски војник и дека ги бранам.

Да бев, ќе бев сега пред Собрание :ROFLMAO:

Македонскиот народ е како тревата пиреј........само си вегетираме
во литературата нека ја заменат постоечката фраза со оваа :place:

И после ќе сме оделе назад, епа ќе одиме.

Денеска од сите слушнав дека не се партиски определени, туку дека имаат СВОЈ ЛИЧЕН СТАВ. Ма немој да ме је*еш бре. Ако имаш личен став и не ти чини ништо, зошто гласаш на избори уште у 7саат. На оние педерине грчки можеме да им завидиме само колку се едногласни кога нешто не им чини. И пензионери кои марширате за сител ќе имате пензии и бесплатен јсп превоз. don't worry be happy die poor
пс: не сум партиски определен

Денеска од сите слушнав дека не се партиски определени, туку дека имаат СВОЈ ЛИЧЕН СТАВ.
Денес цел ден лепам МП клипчиња пошто ситуацијата ни е Пајтоновска :)

зошто гласаш на избори уште у 7саат.
Млад си бе, ќе научиш...

Најубаво време за гласање е баш у 7. Нема гужви а ако не отидеш да си го шкртнеш ливчето може други да го пополнат наместо тебе... А што добиваш ако не гласаш па можеби не успее гласањето?
Нови избори со се комплет предизборна кампања да ја уживаш во реприза. Колку да не пушташ телевизија и да не се дружиш со политички активисти, нема спас од политиката, ќе се заебеш вака и ќе отвориш ваква тема по грешка...
--- надополнето: 24 декември 2012 во 17:41 ---
Не. Но сепак, албанските радикали се едни од многуте чии гаќички се влажнат, кога има неслога во македонските редови.
Сакаш да кажеш, мувла фатија од целата таа постојана влага?

Млад си бе, ќе научиш...

Најубаво време за гласање е баш у 7. Нема гужви а ако не отидеш да си го шкртнеш ливчето може други да го пополнат наместо тебе... А што добиваш ако не гласаш па можеби не успее гласањето?
Нови избори со се комплет предизборна кампања да ја уживаш во реприза. Колку да не пушташ телевизија и да не се дружиш со политички активисти, нема спас од политиката, ќе се заебеш вака и ќе отвориш ваква тема по грешка...
--- надополнето: 24 декември 2012 во 17:41 ---

Сакаш да кажеш, мувла фатија од целата таа постојана влага?
Абе јас вака или така ќе си гласам, мое демократско право е да гласам. Суштината ми беше на тие кои се постојано незадоволни од двете партии, притоа велејќи дека се неопределени, пак одат и гласаат. Али добро, ти ја сфаќам поентата.

И за оваа тема клуч, зошто ја свртевте на политика. Избришани 7-8 мислења.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom