Барам една книга...

• Креатор на темата Креатор на темата Mussolini
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ќе ми пише каде можам да ја најдам "Тајната доктрина" од Хелена Блаватска на македонски или српско-хрватски,има пиење од мене на собиранка по негов избор.Истото важи и за "Откриенaта Изида".
Еве ја, можеш да ја порачаш, има уште 5 книги на „лагер“.
http://www.kupikniga.mk/BookDetails.aspx?Pr=20530

Цената, малку солена...:eek:

Имаш прашано во Икона ? Тие можно е да имаат на англиски нешто... Исто и оние Езотерија контактирај ги, може во пресрет да ти излезат, можеби нова ја немаат, но антикварно ќе ти најдат нешто...

Кој ќе ми пише каде можам да ја најдам "Тајната доктрина" од Хелена Блаватска на македонски или српско-хрватски,има пиење од мене на собиранка по негов избор.Истото важи и за "Откриенaта Изида".

Јас ја имам Гласот на тишината, на српски.

Се квалификува за пијачка?

:)

може во електронска форма (pdf)?

Ги имам сите 5 дела во pdf.Сепак ти благодарам.
--- надополнето: 29 септември 2013 во 13:14 ---
Еве ја, можеш да ја порачаш, има уште 5 книги на „лагер“.
http://www.kupikniga.mk/BookDetails.aspx?Pr=20530

Цената, малку солена...:eek:

Имаш прашано во Икона ? Тие можно е да имаат на англиски нешто... Исто и оние Езотерија контактирај ги, може во пресрет да ти излезат, можеби нова ја немаат, но антикварно ќе ти најдат нешто...

Ги имам поминато сите книжари во Скопје и не успеав да ја најдам,и тоа не само овие две книги кои ги пишав туку воопшто било кое дело од Блаватска.Имаше една препродавачка на плоштад,рече дека е можно да ми ја најде "Тајната доктрина" на старо,но бараше 100 евра:eek:Мислев дека сака да ме превари,но сега ми е јасно дека таа е цената.
Ти благодарам,одбери собиранка,должник сум ти;)
--- надополнето: 29 септември 2013 во 13:16 ---
Јас ја имам Гласот на тишината, на српски.

Се квалификува за пијачка?

:)

Готово,имаш пијачка:)

Веќе пишав каде може да се пронајдат книгите Хари Потер,но мислам дека петтиот дел не е во продажба и сите копии се распродадени,во случај ако некој ја има и ја продава книгава јас сум заинтересиран.Под услов само да е на македонски јазик,сочуваноста на корицата не ме интересира во каква состојба ќе биде.За цената би се договориле со самиот продавач.:) :D

(И овде да си прашам :) ) Дали некој знае дали, и каде, можам да ги најдам книгите од Томе Илиевски во електронска форма? Благодарам.

Дали некој знае од каде можам да ја купам книгата Ликос од Ѓорѓе Јован Дучков???

Знае некој каде може да се најде книгата од Стивен Хокинг A brief history of time или некоја друга книга од Стивен Хокинг ја има на нет во пдф формат но на анг.јазик и прилично споро оди читањето па ако знае некој нека пише!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom