Вистинска приказна: Од актерка до бомбаш - самоубиец

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
Да си го оставиш детето поради религија мора да имаш мозок колку една кикиритка.
Лоша ти е споредбава...чавките имаат толкав мозок па се многуууууууууууу поинтелегентни и посвесни....не е се во големината...туку во тоа кој и дали воопшто ја употребува сивата маса меѓу своите уши.

И тоа убила имам кој проповедал против насилството на исламот.:facepalm:

Исламот како и сите други религии се гласници на мирот.

Религијата ја изопачуваат во исклучиво приватни цели, односно една мала група на луѓе да го експлоатира и искористува мнозинството.

Во овој момент манипулаторите, тие што го сокрија вистинското христијанство од нас, тие што го вметнаа вахабизмот во исламот работат под полна пареа.
Друкаат насилство, секојдневно имаме слики од разнесени деца.
Го отвараат кругот на злото, да тргнеме едни на други.
Зошто ?
За да може Шелл да вади нафта за 1 долар по балер, за да може 7 годишни деца за џабе да копаат дијаманти во јужна африка, за да бидеме робови на 1% од населението кое владее со планетата.

Тој 1%, тие рокфелери, ротшилди, црнана кралица, шеицине, тие не дупат во мозок и тие ни инсталираат секој ден нови и нови програми.
Тоа е нашиот непријател, тие создадоа и вахабисти и крстоносци и војните ги создаваат.
Народот си работи на земјата, си ствара, си се преранува, се почитува.

Сите ние мора и треба да се обединиме против секакво насилство и против секаква омраза према народите, ние треба да го тргнеме тој 1% кој прави зло на оваа планета.

Исламот како и сите други религии се гласници на мирот.

Религијата ја изопачуваат во исклучиво приватни цели, односно една мала група на луѓе да го експлоатира и искористува мнозинството.

Во овој момент манипулаторите, тие што го сокрија вистинското христијанство од нас, тие што го вметнаа вахабизмот во исламот работат под полна пареа.
Друкаат насилство, секојдневно имаме слики од разнесени деца.
Го отвараат кругот на злото, да тргнеме едни на други.
Зошто ?
За да може Шелл да вади нафта за 1 долар по балер, за да може 7 годишни деца за џабе да копаат дијаманти во јужна африка, за да бидеме робови на 1% од населението кое владее со планетата.

Тој 1%, тие рокфелери, ротшилди, црнана кралица, шеицине, тие не дупат во мозок и тие ни инсталираат секој ден нови и нови програми.
Тоа е нашиот непријател, тие создадоа и вахабисти и крстоносци и војните ги создаваат.
Народот си работи на земјата, си ствара, си се преранува, се почитува.

Сите ние мора и треба да се обединиме против секакво насилство и против секаква омраза према народите, ние треба да го тргнеме тој 1% кој прави зло на оваа планета.
Pretpostavuvam zanaes deka forumov e eden od mediumite koi se zloupotrebuvaat za celi koi gi spomena vo tvojot post.

You look like a real human being
But you don't have a mind of your own
Yeah, you can talk, you can breathe
You can work, you can stitch, you can sew
But you're brainwashed
Yes you are, yes you are.

She was before she blown herself to pieces :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom