Сајт на годината 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Најдолу пишува „Пријави се за гласање“ и има поле во кое ја впишуваш е-mail адресата.
На адресата ти пристигнува линкот кој те води на страницата за гласање :)
Појавена е грешка при праќањето на пораката. Ве молиме обидетесе повторно.
Ова ми го дава...

а според кој критериум ќе гласа жирито ?

Најдолу пишува „Пријави се за гласање“ и има поле во кое ја впишуваш е-mail адресата.
На адресата ти пристигнува линкот кој те води на страницата за гласање :)
Tри пати се пријавував за гласање и се ми искача се „ појави грешка “, што да правам ?

Ми пројавува грешка.

Ова ми го дава...
Tри пати се пријавував за гласање и се ми искача се „ појави грешка “, што да правам ?
Да ви кажам искрено, пред да го добијам и јас линкот за гласање ја добив оваа порака еднаш...
Очигледно им потфрла мејл системот кој ги испраќа линковите, па решението е да се проба повторно (или подоцна). :)
а според кој критериум ќе гласа жирито ?
Навистина не знам, сигурно жирито ги утврдува критериумите или се водат според зададени критериуми (од организаторот) :)

обидетесе

обидетесе

обидетесе

обидетесе

Нека се обидат да бидат малку пописмени.

Да ви кажам искрено, пред да го добијам и јас линкот за гласање ја добив оваа порака еднаш...
Очигледно им потфрла мејл системот кој ги испраќа линковите, па решението е да се проба повторно (или подоцна). :)
Јас прво пробав со Мозила, па Хром , па Опера, и на крај со Интернет експлорер и на сите 4 ми го појави фамозното Појавена е грешка при праќањето на пораката. Ве молиме обидетесе повторно.
Да не им е преоптоварен системов од многу кајганџии
:D

Сеуште дава грешка.
Искрено не ни знаев дека има волку сајтови во Македонија.

Сајт на Годината 2012
Ви благодариме што гласавте. Ве молиме подржете го изборот за Сајт на Годината 2012 и споделете го гласањето за најдобар сајт на годината за 2012 година

Незнам кој ги прави номинациите, ама како може овој сајт воопшто да има номинација, кога сите линкови водат до coming soon или error 404 страни? Сосема случајно го кликнав, немам ништо против сајтот или организацијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom