Сајт на годината 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално сум зафатен гласам за Кајгана од сите 5 мејлови на кои сум сопственик,ќе ти ибам и фемина и све остало се знае Кајгана !:D
За форуми џабе ќе ставаат да се гласа,се знае дека гол со пета ќе примат.

Моментално сум зафатен гласам за Кајгана од сите 5 мејлови на кои сум сопственик,ќе ти ибам и фемина и све остало се знае Кајгана !:D

Лани фемина победи за најдобар форум. А и сигурно да имаше гласање, пак ќе победеше. Ептен се фанатични женските околу тој форум...

Оти мене бе ми вика дека мејлоте не ми биле вистинити.... хмммм ени бади хелп плис?

Лани фемина победи за најдобар форум. А и сигурно да имаше гласање, пак ќе победеше. Ептен се фанатични женските околу тој форум...
Колку членови има тој форум?
Јас колку што знам Кајгана е со најмногу членови во Македонијава.

За сајт на годината победи, не за форум, еве ги резултатите :)

И дечки, доволно е еднаш да гласате за фаворитите. Нема потреба од ништо друго...
На крајот на краиштата, жирито има голем удел во резултатите :)

За сајт на годината победи, не за форум, еве ги резултатите :)

И дечки, доволно е еднаш да гласате за фаворитите. Нема потреба од ништо друго...
На крајот на краиштата, жирито има голем удел во резултатите :)
Леле Ацид кога ќе го видам Кајгана Форумот како најдобар срцево ми трепери:pipi:.

Леле Ацид кога ќе го видам Кајгана Форумот како најдобар срцево ми трепери:pipi:.

frabz-NIGGA-PLEASE-acfa31.jpg

киселина јас гласав туку, шо добиваме ние од сето тоа...? или ај вака: ак ја однесеш победата шо ја сакаш а пред се заслужуваш, организираш кајгана собиранка од твој џеб у некое локалче и на нас форумџиите од дијаспората ни плаќаш карта само за да дојдеме до мк а за вракање ние ке му ја мислиме. Договорено? :гик:

киселина јас гласав туку, шо добиваме ние од сето тоа...? или ај вака: ак ја однесеш победата шо ја сакаш а пред се заслужуваш, организираш кајгана собиранка од твој џеб у некое локалче и на нас форумџиите од дијаспората ни плаќаш карта само за да дојдеме до мк а за вракање ние ке му ја мислиме. Договорено? :гик:
Не биди толку скромен.

Ja ke ve castam cel forum Top-Gan(voda i mraz),ako pobedime.

Ми пројавува грешка.

Појавена е грешка при праќањето на пораката. Ве молиме обидетесе повторно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom