- Член од
- 19 ноември 2012
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
Vaka na kratko veke 16 godini imam problemi so kolenoto skinati i 2 pati rekonstruirani predni vkrsteni ligameni, lateralni i medijalni meniskusi skoro celosno izvadeni, 6 operacii vkupno itn. Sega poradi site tie ostetuvanja se pojavuvaat kalcifikati vo kolenoto. Gi imam poinato site "doktori" za koleno vo Makedonija posleden pat i doktor od Slovenija me operirase imav cista vo koleno i delumno gi otstrani kalcifikatite vo predniot del na kolenoto. Dali nekoj ima strucno mislenje ili nesto poprecizno procital kako da se neutraliziraat, namalat ili da ne se sozdavaat povtorno kalcifikatite. Dali nekoj znae nekoj medicilski lek, nadri lekarstva bilo sto, bidejki od doktorite jas krenav race kako i tie od mene, veke nikoj ne bi se osmelil da mi napravi povtorno operacija.
Za bilo kakov sovet vi stojam na raspolaganje, veruvajte doktorirav za kolena osven za delot so kalcifikatite, toj mi e seuste enigma.
Za bilo kakov sovet vi stojam na raspolaganje, veruvajte doktorirav za kolena osven za delot so kalcifikatite, toj mi e seuste enigma.