Плаќање преку Ctopay

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 ноември 2011
Мислења
314
Поени од реакции
30
Дали досега има некој плаќано прек Ctopay гледам некои страни нудат да платиш преку Visa кредитна картичка и го нудат овој сервис дали е сигурно ова плаќање ?

Дали досега има некој плаќано прек Ctopay гледам некои страни нудат да платиш преку Visa кредитна картичка и го нудат овој сервис дали е сигурно ова плаќање ?
Кинеско ли е ?

ништо не е сигурно плаќање јас да ти кажам... иако сум од тие што предизвикуваат несигурност сега нај пријателски совет ти давам ако порачуваш или плаќаш нешто преку интернет ти предлагам еднио ако на кредитна си стаиш денес 20 евра уште одма да ги потрошиш бидејќи никогаш не е сигурно плаќањето преку нет...

Сигурно е.

Но за поголема сигурност користи една дебитна картичка за плаќање, кога ке сакаш да купиш нешто стави пари и плати, не ја користи онаа на која добиваш плата .

Сигурно е.

Но за поголема сигурност користи една дебитна картичка за плаќање, кога ке сакаш да купиш нешто стави пари и плати, не ја користи онаа на која добиваш плата .
Europe Credit card

EURO/US Dollar/Great Britain Pound

Вика дека Европа само кредитна каричка можи. Visa само...
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 19:15 ---
А дали можи да ми ја поништат трансакцијата ако на акаунт со друго име користам PayPal со друго име и друга адреса?

Europe Credit card

EURO/US Dollar/Great Britain Pound
Вика дека Европа само кредитна каричка можи. Visa само...
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 19:15 ---
А дали можи да ми ја поништат трансакцијата ако на акаунт со друго име користам PayPal со друго име и друга адреса?
Повеќето сајтови нудат апдејт, апдејт се мисли одкако ќе ја направиш трансакцијата да ги смениш податоците кои автоматски се внесуваат а кои се наоѓаат во акаунтот на пејпал.
Прво провери дали сајтот го нуди апдејтот па потоа пробај, www.dx.com го нуди тоа, кај овие може ти да платиш а да го испратиш на сосема трета адреса ама истото не е на сите сајтови затоа провери прво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom