Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фановите бе другарче! верувам и ти ке отидеш на градски да ги гледаш, безразлика за кој тим навивашЌе има сега утакмици Вардар-Челзи.Само незнам кој ќе ги гледа.Ќе играат мултимилионски клубови против клубови кои годишно имаат буџет помал од 100.000 евра.Па еден играч ќе кошта повеќе од цел еден тим.
ни случајно нема да изгуби на квалитет, на крај сепак ке останат подобрите нели?Каша-попара ќе биде, ќе изгуби на квалитет! .)
Одамна е не само Лига на шампиони.Сега би било нешто како ‘‘Лига на шампиони, трето и четвртопласирани екипи од првенства во Западна Европа, богати екипи од Источна Европа, Олимпијакос, турски шампион, Динамо Загреб и периодично Спарта Прага‘‘.И да се преименува од "Лига на шампиони" во "Лига на шампиони и локални полуаматерски и местачки клубови".
И големите клубови ќе си се јачаат со малите? Не се согласувам, треба да се изборат за таму. Треба уште многууу тоалетна да потрошат додека дојдат до таму.ни случајно нема да изгуби на квалитет, на крај сепак ке останат подобрите нели?
само работата е што повеќе натпревари, повеќе пари , развивање на малите клубови и од година во година ке се створат поконкурентни екипи
не сфаќам зашто сте против кога и онака на крајот се знаат кои екипи ке играат само со малку поголемо одлговлекување. па и за големите екипи е ок, зашто со мн послаби екипи ке си калемат млади играчи![]()
е ако де џабе ке се јачаат кога ако не ги бива ке си излезат у 1/16 финале или шо ти знам и збориш ко овака да не се јачаат еве ке го земам за пример Динамо ЗагребИ големите клубови ќе си се јачаат со малите? Не се согласувам, треба да се изборат за таму. Треба уште многууу тоалетна да потрошат додека дојдат до таму.Ќе се наруши само квалитетот и голем дел од тоа ќе биде губење време..
Ако се случи тоа тоа верувам дека повеќе би сакал да гледам македонска 3-та лига ( ако имаме тоа).е ако де џабе ке се јачаат кога ако не ги бива ке си излезат у 1/16 финале или шо ти знам и збориш ко овака да не се јачаат еве ке го земам за пример Динамо Загреби сега у секоја група има по некое жртвено јагне така да не ти држи муабетов вода
па никој не е хуманитарец бе брат па така и големите клубови, сите се за личен интерес
сакаш да ми кажеш дека сеа ги пратиш сите напревари од лш?Ако се случи тоа тоа верувам дека повеќе би сакал да гледам македонска 3-та лига ( ако имаме тоа).![]()
Немам некое големо право да зборам на темава затоа што не ни следам многу фудбал, омилен спорт ми е ватерполо.сакаш да ми кажеш дека сеа ги пратиш сите напревари од лш?
искрено јас нетака да не ми прави разлика