Nexus 4 & Nexus 10

Бев загреан да ја купам Nokija 820 но кога видов дека е 500 евра се подразмислив.Додека LG Nexus 4 е 350 долари.Така да одма ке идам на LG него на nokia:)

Значи дизајнот од Google е посебен, да се чудиш, толку ми го гаѓаат вкусот, колку добро изгледа се што ќе дизајнираат. Они и Lenovo, на тоа дизајнерите да им се клањаш. Лиги ми потекоа. Види колку е се smooth и елегантно, моќно, а едноставно на изглед, wow.

Дизајнот на нексус 4 е оргазми :)

И Sony ќе пушти Nexus Phone X
Sony%20Google%20Nexus%20leak-580-75.jpg

Sony%20Google%20Nexus%20front%20image-580-90.jpg

Потврдено е дека сликата е фејк.

Имаше информација дека сите производители ке можат да прават нексус телефони, али овој на сликата е фејк, нема шанси толку грд телефон да исфрлат.

Сонито е фејк, пуштен е од gizmodo да ги растресат веб страните. И сите наебаа и поверуваа. Тоа е доказ да не верувате во секој румор.

Неможе да биде поскап од 400 долари бидеји 350 му е фиксна цена во цела европа.
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 23:10 ---
Сонито е фејк, пуштен е од gizmodo да ги растресат веб страните. И сите наебаа и поверуваа. Тоа е доказ да не верувате во секој румор.
Занаеш ли што збориш ако е така како што збориш они ке изгубат мијарди зошто би направиле таков чекор

Неможе да биде поскап од 400 долари бидеји 350 му е фиксна цена во цела европа.
350, ама евра, и тоа само во неколку држави. Кај нас ако го понуди некој од операторите ќе биде ~450-500 евра и нешто поевтин по мобиларите. FFS, во VIP стариот Nexus сеуште е 32.000 денари..

Занаеш ли што збориш ако е така како што збориш они ке изгубат мијарди зошто би направиле таков чекор
Кој ќе изгуби "мијарди"? Што си вака збунет..

Авторот на тие рендери (да, 3D рендери, не Photoshop манипулации) самиот кажа дека не се вистински.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom