Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А хирургот за органи што ќе биде? Мајка Тереза?

Додека се дели тортата, косоварите наредени во редици и измеѓу говор на Милошевиќ:

Хирургот не постои, тој останува само во нерешени сценариа на креаторите и на фантазиите на другите кои очекуваа да биде вистина...........

ќе каже ли некој шип дека се срами од некои постапки што се случија деновиве? или СЕ е оправдано? јас како прв ќе го осудам доручекот што беше поставен тука.
е сега, дали е оправдано палење знаме? дали е оправдано пукање со огнено оружје? дали ..... ај да не набројувам (органи, дрога.....), има многу. но пак ќе прашам, дали некој од вас ги осудува овие работи и се срами од нив? јавно да го каже тоа.
Зошто да се страмат?Па за нив тоа е нормално.

Вие да војувате со Грција?!!:eek:Молим те дај не ме јеби!Вие можете само бостанот да им го берете таму и да менувате постелини додека некој турист се тушира.

Пола Албанија е во грчки раце, а најголем православен храм во Албанија се прави од страна на Грчката православна црква во срцето на Тирна..Еден куп Албанци почнаа Грци да се пишуваат, а они таму војна ти спремале:eek:
И не само тоа грција ти е човече лудила права држава во која народот ја има контролата во свои раце било за протест било во национален поглед партиите ретко се мешаат во вработување и ред др баш земја како што мислам дека треба да сме

тоа го велиш ти..........но пола Запад затвара воени криминалци срби и македонци а не албанци............
Денеска сите во Европа и во светот ја имаат добиено крајната слика за балканот, кој е агресорот а кој е добрата страна...........
Не затвора Албанци поради политика, а не дека се невини душички.Не затвора Албанци поради дрога, криминал и оружје.Треба некој нечистите работи да им ги врши.Луѓе со дплома тоа не го прават, ама тотални дилетанти и криминогени Албанци потлолно им одговараат.

Затоа кога одите во Црна Гора, Хрватска, Бугарија и други земји кажувате дека се викате Бојан, Иван, Петар, Горан, затоа што сите ве сакаат и обожаваат.Еден куп примери имам такви.И тие странци што доаѓаат во Македонија се дружат со Македонци, а не со Албанци.После три дена им станува јасно колку е часот.Може нема да постоиме, а може и ќе постоиме.Само ќе видиме како Албанија ќе постои со 40% православно албанизирано население коешто се повеќе и повеќе се буди.Во Мала Преспа не постои Албанија, во други делови со Грци исто не постои Албанија.Таму Албанци не стапнуваат.

Македонците може да имаат нерешени национални прашања со Бугари и Срби, но обичен народ секогаш прв ќе излезе во пресрет на Македонецт.Тоа ти го потврдија и многуте Бугари тука на форумот со изјави.Највеќе оружје Македонија доби од Бугарија, Србија, Украина, Русија..

Зошто странци да доаѓат во Македонија за да се дружат со албанци? Ако сакаат ќе одаат во Албанија или Косово за тоа.......
40% православно население???? вие во Македонија едвај преживувате и ви требаат реклами и совети а ќе ми бидете фактор во Албанија...........

Зошто да се страмат?Па за нив тоа е нормално.
па би сакал јавно да си го кажат својот став. да имаат интегритет и јавно да осудат или пофалат
јас ко македонец, јавно си кажав дека го осудувам и се срамам од постапките на нашите мили сограѓани за време на доручекот. се срамам и од постапките на педофилите. се срамам и од продавачите на дрога. се срамам и од постапките на педофилите. сево ова го кажувам јавно

Хирургот не постои, тој останува само во нерешени сценариа на креаторите и на фантазиите на другите кои очекуваа да биде вистина...........
Можеби не бил хирург со диплома, можеби бил овчар. Важно жртви имало.

ca
Затоа кога одите во Црна Гора, Хрватска, Бугарија и други земји кажувате дека се викате Бојан, Иван, Петар, Горан, затоа што сите ве сакаат и обожаваат.Еден куп примери имам такви.И тие странци што доаѓаат во Македонија се дружат со Македонци, а не со Албанци.После три дена им станува јасно колку е часот.Може нема да постоиме, а може и ќе постоиме.Само ќе видиме како Албанија ќе постои со 40% православно албанизирано население коешто се повеќе и повеќе се буди.Во Мала Преспа не постои Албанија, во други делови со Грци исто не постои Албанија.Таму Албанци не стапнуваат.

Македонците може да имаат нерешени национални прашања со Бугари и Срби, но обичен народ секогаш прв ќе излезе во пресрет на Македонецт.Тоа ти го потврдија и многуте Бугари тука на форумот со изјави.Највеќе оружје Македонија доби од Бугарија, Србиј
cabe ti e sve kolku sto vie imate vlast vo zapadna makedonija pocnuvajki od pola skopje pa do ohrid.. a albanija sovladuje so 100% negova teritorija,nemoj da zboruvas koga nemas vrska od nisto idi vo saranda dole so se granici so grcija ke vidis . a da ne zboruvame za mala prespa makedoncinjava sto gi ima okolu 10iladi naj vise tie ne se ni faktor ni sila da pravat nesto a albancive vo makedonija se skoro 1 milion i nie ve ebeme kako sto sakame i kuti cao
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 23:18 ---
cabe ti e sve kolku sto vie imate vlast vo zapadna makedonija pocnuvajki od pola skopje pa do ohrid.. a albanija sovladuje so 100% negova teritorija,nemoj da zboruvas koga nemas vrska od nisto idi vo saranda dole so se granici so grcija ke vidis . a da ne zboruvame za mala prespa makedoncinjava sto gi ima okolu 10iladi naj vise tie ne se ni faktor ni sila da pravat nesto a albancive vo makedonija se skoro 1 milion i nie ve ebeme kako sto sakame i kuti cao

dosta bre makedoncinja/ ne se glupirajte mnogu ne gledate li deka cel svet si igra kurot so vas. nikoj ne ve priznava ni jazik ni ime ni pismo ni crkva nisto nemate priznaeno. 100% ste vestacka nacija. neli primetujete deka sesto ova sto se slucuva so makedonija e se planirano od golemite sili .jas ve uveruvam deka nemate da postoite kako drzava naj vise uste 5 godini. a albancive se skoro 10 miliona .i nemojte da gi merete so nas nie si imame jaki prijateli sto vie samo mozete da gi sonuvate i ajde ne jadete previse zasto nikoj ne ve ebe ni 2% .caoooo///:pos:
Да беше планирано од големите сили денеска Македонија ќе ја немаше.Ама фала богу денес се уште постои а богами и уште многу години ќе постои.И подобро никој да не не ебе2% неголи сите да не ебат цел живот.Само ние ве ебевме 65 год а сирбите ве имаат ебено и за наредните 200години,а Грците ги оштрат патљаците фала да они допрва има да ве ебат.

Зошто странци да доаѓат во Македонија за да се дружат со албанци? Ако сакаат ќе одаат во Албанија или Косово за тоа.......
40% православно население???? вие во Македонија едвај преживувате и ви требаат реклами и совети а ќе ми бидете фактор во Албанија...........
А зошто странци доаѓат во Македонија и се дружат со Македонци злосторници, а не со мирни и чесни Албанчиња потурчиња?Дечко, ај олабави жити се.На страна политиката и интересите, ама обичен странец веднаш знае кој и колку му одговара во животот.

Да, да цела Јужна Албанија е со православно население коешто ги боли стапот за вас.

ФОТО: „Погледнете што ми направија неколку Албанци во Старата скопска Чаршија“

Македонија | 29. ноември 2012 - 23:05
Читател на Press24 вечерва до нашата редакција ни ја испрати оваа фотографија. Тврди дека го нападнала група Албанци пред Страта скопска Чаршија

New
napadnatodalbanci.jpg

„Без никаква причина, без било каква провокација, група Албанци не нападнаа мене и моите двајца другари додека се враќавме од вечерната пијачка во старата скопска чаршија. Пред да влеземе во автомобилот, кој ни беше паркиран кај стоковната Илинден, веднаш до плоштадот Секндербег, група од 7 до 8 лица кои зборуваа Албански, се стрча кон нас. Успеавме да влземе во автомобилот, но тогаш еден од нив, зема столче кое не знам како се најде таму и со него удри во предното ветробранско стакло на автомобило. Се скрши стаклото, и ништо не се гледаше. За да побегнеме морав да го отворам прозорот за да гледаме каде возиме. Само што го отворив, добив огромен камен во лицето. Успеавме некако да избегаме и отидов во болница. Добив 5 конци на устата“ - вакво сведоштво вечерва пристигна до редакцијата на Press24.
Мочето чиј идентите и е позна на редакцијата инсистираше да остане анонимен. Вели дека излегувањето на пијачка минатата ноќ за него бил вистински кошмар.
Очекува полицијата да реагира брзо и да ги пронајде сторителите. Вели, местото било под видео надзор и дека очекува, брзо да дознае кој го нападнал и кои се причините.

http://press24.mk/story/albanci/fot...nekolku-albanci-vo-starata-skopska-charshija“

Е стварно не ги сваќам овие што одат таму.Нема место кај да трошат пари во Скопје па ај ќе одиме кај шкиптарите.Не сваќаат дека комотно може да ти збрцаат нож,да умреш на тротоар и никој од заштитениот вид нема да одговара за тоа.

Не затвора Албанци поради политика, а не дека се невини душички.Не затвора Албанци поради дрога, криминал и оружје.Треба некој нечистите работи да им ги врши.Луѓе со дплома тоа не го прават, ама тотални дилетанти и криминогени Албанци потлолно им одговараат.

А да, значи сега затворените се политички осудени....................

Се противречиш цело време, еднаш велиш Европа сега знае какви сме, а потоа велиш им требаме.........
Таа мафија која е позната по медиумите е слаба, мене сикрено ми е мило што се затвараат албанските криминалци........

ca

--- надополнето: 29 ноември 2012 во 23:18 ---
Македонците ги има околу 150 000 во Албанија и се малцинство коешто има најголем наталитет во Албанија заедно со Грците.Мала Преспа е место со најниска стапка на криминал, највисок процент на образовани луѓе спрема реципроцитет на население во Албанија и регион со скоро највисок наталитет во Албанија.

Тие не се фактор во Тирана, ама во Мала Преспа Албанци не стапнуваат(y).Исто како и во краеви каде што се Грци населени, а веќе пола Албанци православни почнаа Грци да се пишуваат.

Ако збориш дека немаме религија прашањето е кој стана ПОТУРАК за време на Отоманската империја и кој менуваше 60 пати религија за пари?Сега Кинезите ќе ви дадат гранд за автопатишта, па можеби и будисти ќе станете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom