Кога ќе ми се обратиш со срцка некако ко језа да ме фаќа, си замислувам шо фаца вртиш и така неубаво ми доаѓа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ќе ми се обратиш со срцка некако ко језа да ме фаќа, си замислувам шо фаца вртиш и така неубаво ми доаѓа.
Добар текст паметно, пишувано се како што треба и на кој нема потреба за реплицирањеСепак, јас имам разбирање, голем јубилеј, првпат слободно се празнува од сите Албанци без разлика во која држава живеат. При големи емоции се случуваат грешки. Но исто така очекувам и другите да имаат разбирање дека и јас можам да имам големи емоции за одредени прашања. И дека со добра волја за соживот, разликите треба да ги почитуваме, а од грешките треба да учиме и не треба да дозволиме да не надвладее горчината. Како што мојата горчина нема да ме спречи да го честитам големиот јубилеј – Честит денот на албанското знаме! Честита 100-годишнина на Албанија! Gezuar 100-vjetori i pavaresise!
Автор: Сашо Клековски
http://www.time.mk/read/c27e340748/d2b095f6f1/index.html
Добар текст паметно, пишувано се како што треба и на кој нема потреба за реплицирање
Ај сега ке го сметат за предавник нели како ние Денчо![]()
Врховниот командант не учествува на прослава , а војниците да.
Кој ли ја контролира војската , и зошто да не учествува Иванов на прославата ?
![]()
steta sto nemav jajci da gi gagjam
што мужишта бреееееее, само пиштољи да се имало.Еве дел од амбиентот при прославата на денот на Албанското знаме. Што ти е цивилизација.култура. образование,европски стандарди европски вредности и евроатлански интеграцииРтттттт ртттттт ,пау пау пау X 1 000 000
Штета што немаш ЈАЈЦИ сите се потрошија за тортата.steta sto nemav jajci da gi gagjam
d
da nie sme ubici teroristi siluvaci ne pocituvaci na zakon nie sme naj losi na svet A VIE MAKEDONCITE STE CVEKE. BRAVOOOOOOOO. .. More kutro makedonce razbudise malce ne gledas li deka so sote sosedi imate problemi grcija ne vi go priznava imeto. bugaria jazikot. serbija crkvata. a ALBANIJA ve podrzuva na sekoj smisol no .no neste vie krivi krivi sme nie sto ve tolerirame. no samo uste nesto ste zaboravile deka vremeto na tito i slobodan milosevic umre . nema komunizam vise. jas znaem mnogu dobro koga edno vreme se plasev da zboram na moj majcin jazik zatoa sto ke jadam pendrek jas go znaem toa sto edno vreme vleguvase policija vo kafe polno so albanci i gi tepase bes nikoja pricina, jas dobro go znaem toa koga nemozes slobodno da se educiram vo mojot majcin jazik znaci sve ovje so ti gi napisav jas sum bil zivv svedok na ovje raboti . no nema vise care. jas znaem so vas ve boli deka edno vreme mojot komsija makedonec imase vraboteno celo semejstvo so zena so kerka so sin. a mojot tatko molese za rabota. no nemozese zatoa sto ne e makedonec no UMRE TOA VREME CAOOOOOOOOOOO.
Помирољубиви од Ганди, поцивилизирани од античките Грци и Римјани, пософистицирани од Луј (избери си бројче).64 годишна скопјанка вчера околу пладне била нападната додека се качувала во автобус.
Инцидентот се случил на булеварот “Кочо Рацин“, на автобуска постојка, кога 64-годишната М.З. се качувала во автобус на ЈСП со број 5.
Токму тогаш четири лица ја турнале на подот во автобусот, а едно од лицата со нога ја газело по грбот, по што се дале во бегство.
На М.З. и се нанесени видливи повреди по телото, а се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителите и за расчистување на случајот.
Штета што и мене не ми се трошеа јајци да ги гаѓам лепотаните што се возеа на хауба со кечиња пред некој ден.steta sto nemav jajci da gi gagjam
steta sto nemav jajci da gi gagjam