Крвта не е вода

• Креатор на темата Креатор на темата MUTANT
  • Време на започнување Време на започнување
Кое срање од емисија е ова, бетер е од турските серии.

Не е вистина!
Ваквите емисии се направени по амерички модел! Сценарио и глумци....

:facepalm:

споредуваш прељубници со крвта не е вода??

Ohh god help him...
а шо да не се разликуват по нешто?
уште на почеток...двете се ретардирани

случајно налетав денес мислев некоја српска серија е нова...
децата 5 години имат и тогаш другар му му рекол дека можи е стерилен од шо имал заушки ко дете...:facepalm:
и после сфаќа дека брат му ја перкал....мислам лол

Не сакајќи фатив неколку сцени пред некој ден.

Тешка евтинарија, тешка глупост, ужасна глума.

И после кога ќе ми текне дека пред десет години луѓето се жалеа за „циганските“ латино серии. Наместо да отидеме ниво нагоре, ние десет надолу.

ја уште не можам да сфатам. овие што глумат се глумци или онака обични луѓе? прееска фатив сцена и гледам една насмеана до уши, а демек плаче у ВЦ затворена.
катастрофи не видени, што уште ли не ќе измислат :tapp:

Jaс уште не сум гледал ниедна епизода од ова ,само имам видено на најава што оди на Сител една го остави бебето во јавно ВЦ пред шољата и после една дали беше чистачката на ВЦ -то или што и да беше трчаше по неа викајќи „Како смееш да го оставиш бебето во ВЦ“ :facepalm:

Значи колку и да си глуп,ќе сфатиш дека е тешко срање,и дека све е местено,не ми се веруа дека има људи што веруваат у ова:facepalm:.

абе можда е вистина можда не е ,ова е реконструкција т.е глума да ни го доловат тоа некад што можда се десило ,ама ипак е глупост да не замараат со туѓи работи ,доволно ни се нашите проблеми не мора да знам ја за некој X особи што се им се има десено во живототите нивни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom