Франција: Разбиен албански ланец за шверц на хероин

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.161
Поени од реакции
1.324
Франција: Разбиен албански ланец за шверц на хероин

Француското обвинителство денеска соопшти дека полицијата разби голем албански ланец за трговија со хероин и дека уапсени се 42 лица во источниот дел на Франција и Германија.
policija-francija.jpg

Околу 200 полицајци учествуваа во претресите, во кој 39 лица беа уапсени во градот Милузу, а три лица во Германија.
Запленети биле и 50 килограми хемикалии потребни за производство на хероин.

http://sky.mk/index.php/svet/686-francija-razbien-albanski-lanec-za-shverc-na-heroin

Aлбанската мафија е една од најмокните во светот работат на сличен начин како сицилијанската коза ностра.

Aлбанската мафија е една од најмокните во светот работат на сличен начин како сицилијанската коза ностра.

Па не е и баш од најдобрите. Најдобра е руската, па после следат еквадорската итн....

Ако може еден линк од страната со ранкинг на најсилните мафии во светот ?? Пошто гледам имате доста податоци би сакал и јас да знам.

Па не е и баш од најдобрите. Најдобра е руската, па после следат еквадорската итн....
Да да руската дефинитивно е пред албанската но сепак албанската е некаде на 5 место.

Не ме бендисува многу кога ќе излезе вест дека албанските ментори(ЕУ И САД)направиле нешто против албанците.
Веднаш ми даѓа сомнеж дека после тоа ќе ни направат нешто многу полошо нас а притоа да не можат да бидат обвинети дека ги подржуваат албанците
--- надополнето: 18 октомври 2012 во 10:58 ---

Не ме бендисува многу кога ќе излезе вест дека албанските ментори(ЕУ И САД)направиле нешто против албанците.
Веднаш ми даѓа сомнеж дека после тоа ќе ни направат нешто многу полошо нас а притоа да не можат да бидат обвинети дека ги подржуваат албанците
--- надополнето: 18 октомври 2012 во 10:58 ---
На Еу и САД им се приоритети албанија и македонија и само со нас се занимаваат. (y)

Под хитно протести,сите на улица,да се избрка францускиот амбасадор.Се додека на суд не докажат дека се виновни, тие се невини и малтретирани граѓани.Срамота за франција,со брзина на светлината протесна нота...

Под хитно протести,сите на улица,да се избрка францускиот амбасадор.Се додека на суд не докажат дека се виновни, тие се невини и малтретирани граѓани.Срамота за франција,со брзина на светлината протесна нота...

Браво!!!!!!!
А и имаш соодветен аватар..................

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom