♛ Shanghai Rolex Masters ♛ | 05.10. - 14.10.2012 |

Статус
Затворена за нови мислења.
пак си е прв па што? Оваа година доста се истроши

пак си е прв па што? Оваа година доста се истроши
Детски муабет сеа и ти прајш, пак бил прв .
Заслужено си победи Мареј и тоа е тоа.
Мене и како фан на Новак не ми одговара што Мареј ќе е во финалето..:D

Tуку, бирај аватар ајде, се видело ова. :D

120806AndyMurray_6508544.jpg

Еве.

Ја малце да го сменам до утре. На Кими среќа да му донесам.

Детски муабет сеа и ти прајш, пак бил прв .
Заслужено си победи Мареј и тоа е тоа.
Мене и како фан на Новак не ми одговара што Мареј ќе е во финалето..:D
Сакав да кажам дека доста напорна година имаше Федерер и сам кажа дека е истоштен, овај пораз и не е толку битен, честитки за Мареј и му посакувам среќа утре
А и овај Мареј има среќа годинава, треба да му биде благодарен на Надал

Мех, со онаква очајна игра, сто пати подобро е што Мареј ќе игра со Новак во финале, инаку Федексот можеше и да биде десеткуван во финале.

Не го следев турниров, жими ова полуфинале што го изгледав, ова терминиве троа незгодни за гледање, затоа и занемарете ако погрешно сум го проценила настапов на Федерер на турниров. Ама според она што го видов денес, толку му беше силата на овој турнир. Здравје наредниот, ќе видиме. Мада си кажа човекот дека очајно му треба одмор, не ме ни чуди што правеше онакви очајни грешки.

Целта на Федерер после долгата пазуа беше да се дојде до 300 недели, мислам дека ни самиот он не веруваше дека може да го земе турнирот после толку долга пауза, на крај на година, и како шлаг на торта, да ги тепа Мареј и Џокович на еден ист турнир, тоа е многу тешко, не беше доволно спремен, нервозен, со сменет израз и негативен говор на тело.

Мислам дека Федерер се темпира за indoor сезоната, ако таму изигра добро, сето ова е небитно.

utre Novak ke go razmontira na Marej , cisto da se znae koj e kum a koj svat:).Federer mnogu mlitav denes i nervozen ,sepak Marejco zasluzeno ,go nadigra.Mislam deka Federer
do kraj na sezonata teshko da se vrati na staroto.Na ATP kalendarot za Bazel go nema Novak...ima li nekoj info dali ke igra ili ne,Federer igra,go ima na spisokot

Може ли да се направи анкета за финалево?

utre Novak ke go razmontira na Marej , cisto da se znae koj e kum a koj svat:).Federer mnogu mlitav denes i nervozen ,sepak Marejco zasluzeno ,go nadigra.Mislam deka Federer
do kraj na sezonata teshko da se vrati na staroto.Na ATP kalendarot za Bazel go nema Novak...ima li nekoj info dali ke igra ili ne,Federer igra,go ima na spisokot

Ќе го размонтира? Се согласувам дека Стив Мартин има повеќе шанси да тепа ама Мареј ќе земе сет или барем ке стаса до Тај Брејк во еден сет.

Не игра Новак на тој турнир во Базел, Федерер ќе учествува на тој.

pa i Stiv ne e ,tuku i dvajcata se glumci.A inaku ,,razmontira,, ubavo zvuci , pravi kejf ,inaku daleku od toa deka ke bide 6:2 ,6:2.Novak pobeduva, a sega dali Marejco ke zeme set ne znam se e mozno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom