Божино
4815162342
Tуку, бирај аватар ајде, се видело ова.Дојава од федерација![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tуку, бирај аватар ајде, се видело ова.Дојава од федерација![]()
Детски муабет сеа и ти прајш, пак бил прв .пак си е прв па што? Оваа година доста се истроши
Tуку, бирај аватар ајде, се видело ова.![]()
Сакав да кажам дека доста напорна година имаше Федерер и сам кажа дека е истоштен, овај пораз и не е толку битен, честитки за Мареј и му посакувам среќа утреДетски муабет сеа и ти прајш, пак бил прв .
Заслужено си победи Мареј и тоа е тоа.
Мене и како фан на Новак не ми одговара што Мареј ќе е во финалето..![]()
utre Novak ke go razmontira na Marej , cisto da se znae koj e kum a koj svat.Federer mnogu mlitav denes i nervozen ,sepak Marejco zasluzeno ,go nadigra.Mislam deka Federer
do kraj na sezonata teshko da se vrati na staroto.Na ATP kalendarot za Bazel go nema Novak...ima li nekoj info dali ke igra ili ne,Federer igra,go ima na spisokot
Стив Мартин.
Мареј не е циркузант.Стив Мартин повеќе би му одговарало на Мареј, запрашај се зошто![]()
Мареј не е циркузант.
Не игра Новак на тој турнир во Базел, Федерер ќе учествува на тој.utre Novak ke go razmontira na Marej , cisto da se znae koj e kum a koj svat.Federer mnogu mlitav denes i nervozen ,sepak Marejco zasluzeno ,go nadigra.Mislam deka Federer
do kraj na sezonata teshko da se vrati na staroto.Na ATP kalendarot za Bazel go nema Novak...ima li nekoj info dali ke igra ili ne,Federer igra,go ima na spisokot
Ни Џокович ни Стив Мартин се циркузанти само имаат такви улоги понекогашНикој не кажа дека е циркузант, нити пак Стив Мартин е.