Уапсен режисерот на филмот `Невиноста на муслиманите`

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Pa sto majkata barate togas vo t ta zemja so toj mentalitet,pocnavte i zenite da gi prakate tamu na haremi vo prostitucija samo i vie maskite nedostasuvate tamu i tamam rabota, abre glupaku ti si davas psavo na sebe si da kritikuvas eden golem naron so istorija ,ekonomija ,bogatstvo,pa gledaj si bre ,cela makedonia ne vredi kolku eden bogat saudiec ,so treskas gluposti,znam od inaet tie
убаво ти вика ако не вреди Македонија коку еден саудиец иди и дудлај му го ке се осеќаш богат верувај ке бидеш во неговиот харем

убаво ти вика ако не вреди Македонија коку еден саудиец иди и дудлај му го ке се осеќаш богат верувај ке бидеш во неговиот харем

Ne moram jas ,koga ima mnogu makedonci i makedonki sto im gi dutllat na arapite ,samo vllagaj kaj rubrikata makedoncite po svetot i ke vidis

a ti znaes kaj da se vratis ,mene mi e poblisku 100 km a ti treba uste nekoi 0 da stavis od pozadi i vo pesteri

Koj gi opravduva ???.zasto mislite tolku plitko,pa zar ne vidite deka e toa samo eden plan sto znae samo eden del od lugeto a voe tuka drdorite za celiot muslimanski narod deka e vaka i deka e taka ,znais kolku ke se smeat ako slucajno go procitaat ovie vasi makedonski mislenja lugeto sto go napravia oava konspiracia

А да одиш прво да се описмениш..?
Вака си "сакам-кажам-не-знам-речам".

Па после дојди пак и објасни што тоа ти застапуваш тука.

Pa sto majkata barate togas vo t ta zemja so toj mentalitet,pocnavte i zenite da gi prakate tamu na haremi vo prostitucija samo i vie maskite nedostasuvate tamu i tamam rabota, abre glupaku ti si davas psavo na sebe si da kritikuvas eden golem naron so istorija ,ekonomija ,bogatstvo,pa gledaj si bre ,cela makedonia ne vredi kolku eden bogat saudiec ,so treskas gluposti,znam od inaet tie
Мојата Македонија не ја давам за целата нафта на Блискиот Исток,разбираш.Туку тебе ако ти е поарно да бидеш со нив,оди гони се и немој да ја навредуваш земјата од која јадеш леб,леблебијо една.Жените не,ама тебе би те пратил да го дудлаш на Арапите,гледам идоли ти станале.
Арапите ниту биле голем народ ниту ќе бидат,еконономијата и богатството им се темелат на нафтата која по некоја случајност и среќа ја поседуваат.Не биди глуп,запрашај се што ти во секојдневниот живот користиш а на него да пишува:Made in KSA???Урми,така?Друго нешто???:DПоглуп и понеспособен народ од Арапите нема,еден Израел им пркоси на 500 000 000 Арапи,ја сфаќаш ли трагедијата?Не си ти крив,толку ти сече.
--- надополнето: 30 септември 2012 во 23:48 ---
Koj gi opravduva ???.zasto mislite tolku plitko,pa zar ne vidite deka e toa samo eden plan sto znae samo eden del od lugeto a voe tuka drdorite za celiot muslimanski narod deka e vaka i deka e taka ,znais kolku ke se smeat ako slucajno go procitaat ovie vasi makedonski mislenja lugeto sto go napravia oava konspiracia
Мило ми е што вие Муслиманите на најоригинален начин не запознавте со вашата религија и нејзината мирољубивост.Запознавање на Исламот со убиство на каурчиња за Велигден,палење и сквернавење на цркви,прогон на Христијаните на Блиски Исток,рушење на верски објекти и статуи стари илјадници години,апел да се бојкотира доматот зашто бил каурски и слично.
Супер сте вие,се е конспирација(каков збор:ROFLMAO:) и местенки на ЦИА:facepalm:

platina треба да се банира од форумот..
Зошто? Човеков си има свој став и мислење, сите се сложивте меѓусебно дека е грешка, освен тој самиот. И јас не се сложувам со него, но да ја оставиме демократска атмосфера во темата и да го почитуваме правото, freedom of speech.

platina треба да се банира од форумот..

Edinstven nacin za da im zatvarata usta na tie sto ne mislat kako vas e ovoj nacin ,da banirate ,a toa e najlesen nacin ,eve jas vi vikam vaka ne treba da go napravite toa ,sam ke si zaminam ,no samo sakav da vi kazam kakvi luge ste,sekogas se naiga nekoj sto ve mrazi vami grci,bugari,srbi ;albanci,dajte bidete iskreni koj ne vi smeta vami kazete barem eden narod ,gledma ,cita,slusam sekakvi gluposti ,ne samo tuka vo forum nego i nadrvor ,novini ,tv ,nasekade.oti site vas me mrazat i samo vie makdeoncite se iklucitelen narod sto ima pravo na sve ,a drugite za vas ne se vazni,
Ova e najgolem idiotizam na eden primitiven narod koj ne znae kaj da bide ,levo-desno ,gore -dole.

Pozdrav

MAUS zasluzi 5 od mene ,uci gi malce kako se dialogira,bez navderi i covecki,barem najdov eden iskren makdeonec ,ama se plasam da ne ti vikat idaica :)

Сеа како Полански ќе се пресели во Швајцарија и ќе прави досадни филмови.

Мојата Македонија не ја давам за целата нафта на Блискиот Исток,разбираш.Туку тебе ако ти е поарно да бидеш со нив,оди гони се и немој да ја навредуваш земјата од која јадеш леб,леблебијо една.Жените не,ама тебе би те пратил да го дудлаш на Арапите,гледам идоли ти станале.
Арапите ниту биле голем народ ниту ќе бидат,еконономијата и богатството им се темелат на нафтата која по некоја случајност и среќа ја поседуваат.Не биди глуп,запрашај се што ти во секојдневниот живот користиш а на него да пишува:Made in KSA???Урми,така?Друго нешто???:DПоглуп и понеспособен народ од Арапите нема,еден Израел им пркоси на 500 000 000 Арапи,ја сфаќаш ли трагедијата?Не си ти крив,толку ти сече.
--- надополнето: 30 септември 2012 во 23:48 ---

NE TRBA TI DA JA DAVAS TVOJATA MAKEDONIA ,IMA KOJ JA DAVA GRUJO ZA PARCE LEB OTIDE DURI I DO KATAR,I KOGA DOJDE VO MAKEDONIJA STO DA VIDI BEDA HOTEL SO 5 ZVEZDICKI VO SKOPJE STALA ZA ARAPSKI KONJI VO KATAR.STO VRSKA IMA SEGA ISLAMOT SO KAURCINJATA I VELIGDEN ,ZA TOA VI PORIZNAVAM EKSPETI STE ZA MANIPULIRANJE NE VIE PRV PAT A NEMA NI DA VI BIDE POSLEDEN PAT ,NIVNATA EKONOMIJA SE TEMLI NA NATA I SE DRUGA AMA ZALOSNO VIE JA NEMATE TOA ,A TIE SUPER SI JA UPOTREBUVAT SAMO SPOREDI MAKEEDONIJA VS DUBAI,DOHA I DA NE BROJAM ,A AKO SAKAS ZEMI SI I NAJSIROMASNA ARAPSKA DRZAVA GARANT E PODOBRO ZA ZIVENJE OD MAKEDONIA ,STO IAMTE VIE NA STO SE TEMELITE .NA POPOVA SAPKA ,MAVRIOVO ,OHRIT ILI DOJRAN ,DAJ TI SE MOLAM NE BIDI GLUP.
OSVEN 10 SVETSKI DRZAVI STO PISUVAT MADE IN GERMANY,USA,FRANCE I NEKOI PO MALI DRZAVI ITALIA KANADA I AUSTRALIA KAZI MI KOI DRUGI IMAT MADE IN ....A POSEBNO MADE IN MACEDONIA ...PIPERKI STRUMICKI ,NISTO DRU

ло ми е што вие Муслиманите на најоригинален начин не запознавте со вашата религија и нејзината мирољубивост.Запознавање на Исламот со убиство на каурчиња за Велигден,палење и сквернавење на цркви,прогон на Христијаните на Блиски Исток,рушење на верски објекти и статуи стари илјадници години,апел да се бојкотира доматот зашто бил каурски и слично.
Супер сте вие,се е конспирација(каков збор:ROFLMAO:) и местенки на ЦИА:facepalm:

AMAN BRE PA VIE HRISTIJANITE CEL SVET GI UBIVATE I NIKOJ NISTO NE VI KAZUVA A SEGA MI KAZUVAS MOJATA VERA STO UBIVA ,KOJ NAPRAVI HIROSHIMA I SREBRENIVA ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom