Според мене нема реални вести на телевизиите се се политизирани и ја замајуваат јавноста со настани од кои народов им верува најдобро информирани ќе бидат ако читаат од веб портали каде можат да сватат каде е реалноста.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koi portali?Според мене нема реални вести на телевизиите се се политизирани и ја замајуваат јавноста со настани од кои народов им верува најдобро информирани ќе бидат ако читаат од веб портали каде можат да сватат каде е реалноста.
Да одлични се вестите на 24 вести, а и ги има речиси на секој саат па можеш да си гледаш кога ти одговара. До пред некое време гледав често и на Алфа мегутоа повеќе не, некако многу ги скратија, сепак ја имаат најдобрата рубрика во вести а тоа е Неделна Саботажа.Форумџии стварно гледате на 24 вести, вести толку многу? Мислам да не ме сфатите погрешно и јас гледам понекогаш ама стварно толку многу ја гледате оваа телевизија? За алфа не ме чиди, затоа штое најболје и јас ја гледам да бидам искрен, ајде одважете се пишете нешто за 24 вести![]()
алфа ги скратила грешка си од пред некоја недела траат безмалку еден час, 30 мин политика 15 мин економија 10 мин спорт и реклама помеѓуДа одлични се вестите на 24 вести, а и ги има речиси на секој саат па можеш да си гледаш кога ти одговара. До пред некое време гледав често и на Алфа мегутоа повеќе не, некако многу ги скратија, сепак ја имаат најдобрата рубрика во вести а тоа е Неделна Саботажа.
Инаку што се однесува до Сител подобро би гледал во исклучен телевозиор 30мин одколку вести на Сител !