Прашање ако има некој купувано преку shoppinginusa.com.mk

• Креатор на темата Креатор на темата PP1234
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 септември 2012
Мислења
26
Поени од реакции
4
Сакам да порачам неколку работи преку оваа страница само тоа што ме буни се цените на провизијата и поштарината.
Мојата порача би била 14Lbs, според нивните начини на транспорт имам само една опција иако има и други само една ми е прижена за оваа тежина и тоа е, 95 долари, а за пресметка на провизија треба да се внеси сумата, т.е 90 и исносува 22 долари.
Сега знам дека негде грешам бидејќи никој не би купувал преку оваа страница ако само патот е поскап него производот.
Или зар е ова точно, ако има некој купувано нека ми објасни околу поштаринава и провизијата оти вака нема шанси да е.

Мене ми е сумљива страната другар.
Според пребарувачот на хостови,оваа страна што ја напиша е со седиште во Хјустон.:confused:

Зошто не отидеш директно на страната од каде што треба да купиш нешто без посредници,асистенти и сл.?

Земи си директно од амазон или од адидас,најк,итн.

Jas imam kupuvam preku shopingusa i toa veke pet poracki do sega i site mi stignale bez problem. E sega provizijata e vo zavisnost od sumata sto ste ja poracale ama jas veke imam strategija, poracuvam nad 300 dolari a provizijata e 2o % a za transport koristam kontejner i stiga vo struga, plakam spediterski uslugi uste 1500 denari i toa e toa, nikakva carina a deckite se ok, se sto imam poracano mi stignalo bez problem. E sega za da mi se isplati shopingot nacekuvam dobri popusti od 60 do 80% inaku ne se isplati, i toa poracuvam sezonski garderoba i obuvki za mene i sin mi, patiki, cizmi, ranci itn. I dosega e se ok, jas sum mnogu zadovolna od deckite profi se.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom