Фотошоп CS5/6 - дали ќе работи на оваа конфигурација?

• Креатор на темата Креатор на темата MUTANT
  • Време на започнување Време на започнување
а кај да симнам 5ка без вируси и да не е тајл? :)

Мене ми е целта да научам добро да ракувам со оваа алатка... Секако дека не ми е за фб и такви глупости туку сакам да пробам да научам нешто по профи али ето изгледа дека ништо нема да биде...

Мене ми е целта да научам добро да ракувам со оваа алатка... Секако дека не ми е за фб и такви глупости туку сакам да пробам да научам нешто по профи али ето изгледа дека ништо нема да биде...
а зошто мислиш дека од ЦС 5 или ЦС 6 ќе научиш повеќе него ли ЦС 2 или пак Фотошоп 7....

Ми се појавува оваа порака "Could not complete the request because it is not the right kind of document." при прикачување на видео во фотошопот CS6. Пред да го форматирам компјутерот се прикачуваа видеата без проблем но сега неможам да прикачам. Читав дека треба да се симне Quick Time за да функционира коректно, но го инсталирав и тој плејер и пак го имам истиот проблем.
Како да прикачам видео во фотошоп за да можам да го едитирам?

Мене ме заебава CS6-ката кога го користам CameraRaw само една слика успевам да средам и после тоа се кочи...иначе CS6-ката може и на win7 32bit само да се најде добар торент за инсталација :)

Мене ме заебава CS6-ката кога го користам CameraRaw само една слика успевам да средам и после тоа се кочи...иначе CS6-ката може и на win7 32bit само да се најде добар торент за инсталација :)

Колку рам имаш и кој процесор? Па и графичка пиши.

Intel i5 480m
graficka za zal Intel HD Graphics
6 GB DDR3 ram

Одличен ти е компјутеров за работа, стави друга инсталација од Photoshop ако оваа ти прави проблеми.

Одличен ти е компјутеров за работа, стави друга инсталација од Photoshop ако оваа ти прави проблеми.
за тоа и е наменет...ама гледам дека и други го имале тој проблем откако ќе стават CameraRaw...а мене ми е попотребен CameraRaw него Photoshop-от..кога ќе имам малце повеќе време ќе го избришам и ќе најдам подобар торент :) како и да е фала на помошта (y)

Test Podiganje Photoshop CS6 on My new macbook pro with retina display.

Е тоа е SSD.Зошто јас плачам секој ден.:(
Нека го ресетира мекот и нека сними клип од ПРВОТО пуштање на фотошопот. И кај мене исто се пушта, го палам еднаш чекам 20 сек да го лоудни целиот во рам... после наредно палење побрзо од клипот погоре го отвара.

Нека го ресетира мекот и нека сними клип од ПРВОТО пуштање на фотошопот. И кај мене исто се пушта, го палам еднаш чекам 20 сек да го лоудни целиот во рам... после наредно палење побрзо од клипот погоре го отвара.

Kolega :) a vaka moze li 3.3 sekundi podiganje Photoshop odma posle podiganje na operativen sistem bez cekanje da se stabilizira....

Ps ajde sega tebe ti e red da snimas :)

Kolega :) a vaka moze li 3.3 sekundi podiganje Photoshop odma posle podiganje na operativen sistem bez cekanje da se stabilizira....

Ps ajde sega tebe ti e red da snimas :)
Палење на цс 5 (х64), мојата машина е на Sleep/Hibernate цело време, слично како мекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom