Натпревар во мастурбација

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
TpH_Bo_OkO напиша:
А уствари шо бара темава у Љубов и секс?:pos2: :pos2:
Ова е за во Чек дис аут :pos2: :pos2:

И јас сум на тој памет:pos2:
Него дали би се пријавила на ваков натпревар? Абе некои работи кои мислам дека се од интимна природа, се такви и такви ќе останат засекогаш. Наградата може да биде што сака, но никогаш нема да ме намами да го направам ова за неа:lud: :pos2:

Еиии замисли се на бина, у публика цела фамилија и мајка и татко и комшии, праваат standing ovations изговарајки го твоето име, а ти подзамижена викаш ли викаш и тука ...and the winner is... Дивајн! И тука почињаат да припаѓаат од среќа најблиските! Се слуша од далеку Divine rules!!! Липсани поразени девојки со наведната глава се тргаат од сцена, све се затемнува и директно светло накај тебе а у позадина у хор од публика иде We are the champiooons...!:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Флешој пеер флешој....:)

TpH_Bo_OkO напиша:
Еиии замисли се на бина, у публика цела фамилија и мајка и татко и комшии, праваат standing ovations изговарајки го твоето име, а ти подзамижена викаш ли викаш и тука ...and the winner is... Дивајн! И тука почињаат да припаѓаат од среќа најблиските! Се слуша од далеку Divine rules!!! Липсани поразени девојки со наведната глава се тргаат од сцена, све се затемнува и директно светло накај тебе а у позадина у хор од публика иде We are the champiooons...!:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Флешој пеер флешој....:)

Потоа ќе можи да добијам еден автограм?

TpH_Bo_OkO напиша:
Па не ме прашува мене...прашај ја натпреварувачката... :wink:

Па за неа се зборува, не можам од тебе да добијам автограм кога ти не учествуваш во играта. Да не заборавам сакам на вратот автограм :vozbud: :vozbud: :vozbud: така едно големо ДИВАЈН
Ќе може ли?

Глупости:wink:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Глупаво е и некреативно, али барем ме насмеа денеска :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom