Големиот Брат

• Креатор на темата Креатор на темата Sheep
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 август 2012
Мислења
90
Поени од реакции
41
Дали го сакате ова шоу? И дали некој знае кога ќе почне ?

стварно бе кога ќе почне ова? ми недостигаат овие глупости, одамна немам нешто вакво гледано :vozbud:

Едно време гледав пратев секој ден ,ама последниот пат кога имаше ми здосади да го гледам стана веќе досадно со исти фори ,и исти игри и се др и престанав да го гледам

Операција Триумф беше појако ,барем гледаш како пеат и таленти гледаш

Прва сезона да..послем ич,она кога беше со Драги шпагата и тие..а послем се раводени работава..српскиве па ептен не ги можам.
хех тоа со шпага беше ТОА СУМ ЈАС.. ова велики брат е копија на америчконо биг брадр... незнаат нешто асално да смислат сами луѓево.. плагијати на секаде !!!

хех тоа со шпага беше ТОА СУМ ЈАС.. ова велики брат е копија на америчконо биг брадр... незнаат нешто асално да смислат сами луѓево.. плагијати на секаде !!!
Не е копија лиценцирано шоу е и го има секаде низ светов. Како и да е голем шит е!

Од ко загинаа тие во сообракајката не тоа тоа и џабе им е...

Дали го сакате ова шоу? И дали некој знае кога ќе почне ?

Yes yes yeeeeeessss......yupiiiiiiiii.....ке почне ли????????????????????????

:facepalm:

p.s нареден пат провери си дали има иста тема!

Мене ми беше најинтересен овој последниот Велики Брат кога го ошишаа Дуле и кога плачеше, па кога ја бараше жена му Радојка, па кога победи онаа Маријана се изнервирав, требаше Дуле да ги земе парите пошто беше од село и беше сиромашен.
--- надополнето: 3 септември 2012 во 10:48 ---
Mene Farma mi e sto pati pointeresna,,posebno onaa so Milos Bojanic vs Firci OMG.

Мене во фармава ми беше најинтересно кавгите меѓу Боки 13 и Милош, кога Боки рикаше за Милош да му ги врати наочарите. :pos:

Мене ми беше најинтересен овој последниот Велики Брат кога го ошишаа Дуле и кога плачеше, па кога ја бараше жена му Радојка, па кога победи онаа Маријана се изнервирав, требаше Дуле да ги земе парите пошто беше од село и беше сиромашен.
--- надополнето: 3 септември 2012 во 10:48 ---

Мене во фармава ми беше најинтересно кавгите меѓу Боки 13 и Милош, кога Боки рикаше за Милош да му ги врати наочарите. :pos:
Abe milion kavgi imalo vo Farma,stvarno ne mozam da odvojam nekoja posebna...i toa kade kade pozestoki hardcore kavgi negoli vo BB.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom