FREAK!!!

• Креатор на темата Креатор на темата BoRg
  • Време на започнување Време на започнување

BoRg

Resistance is futile you will be assimilated
Член од
8 декември 2005
Мислења
486
Поени од реакции
2
Веб-сајт
www1.idf.il
Sto ce procitate na sledniot link ne e za luge so slabo srce i nervni problemi.Zatoa ve molam dokolku nemate 18+ ne klikajte.

P.S Dokolku najdete podobro od ova slobodno proiznesete se tuka.Odnapred blagodaram

FREAK on a LISH

ХАХХАХ ова дефинитивно е ФРЕАК (добар линк)

[FONT=Verdana, Verdana]dravo deca,luge,zeni,bebinja,dzudzinja,zivotni i site ostanati koi gi cenam,a ne gi spomnav.Znam deka ova sto ke go napisam nema da go razberam kako i site vie sto ke go procitate ova.Ve sakam site sto mene me mrazite,a tie sto me sakaat mnogu gi pocituvam,taka sto nemozam da kazam nisto loso ni za ednite ni za drugite.Ne sum najdobar ama... spagam vo najdobrite so nizok koeficient na intelegencija.Inaku na irc pocnav da odam oste pred desetina godini mozebi nema i tolku,no.. :) prv pat koga bev na irc i se kako sto treba vraboteniot mi namesti da ircam i jas pocnav da si pisuvam e arno ama koga dojde redot sh,dz, i ostanatite bukvi koi gi nema na tastatura jas go povikav vraboteniot i mu gi pobarav,a toj pod mustaki mi se smeskase,taka sto jas pokasno ja razbrav situacijata i bev mnogu mnogu nesposoben za da se razberam samiot sebesi:)E taka za toa.I inaku slusam muzika glasna,tivka i normalna a PRODIGY mnogu gi obozavam.Roden sum na 29-ti Dekemvri 1983(iljada devestotini osumdeset i treta)godina.Vo horoskop sum "jarec" a podznak "neznam".Od zivotnite najveke si gi sakam Malisha i Strasiloto(toa se moite dve kucinja) a najmnogu od zivotnite sakam da gi unistuvam mackite,ribi poznav da cuvam ama posle nekolku dena zaboraviv deka imam ripcinja,ama mi tekna deka cuvam koga vo sobata kade sto mi bese akvariumot smirisa na riba zatoa sto site ripcinja mi bea pocrkani.Doma od roditelite najveke gi sakam parite.Detstvoto mi pomina mnogu volsebno(isto kako da ne pominalo).Alkohol pijam uste koga bev mal pa do den denesen,"Vljuben sum vo alkoholot.Aj ke dopisam nesto drugo za mene koga ke imam poveke vreme sega ke odam.pozdrav od Angele [/FONT] [FONT=Verdana, Verdana]I taka.Inaku mojot najomilen e-mail e:angele_ja@yahoo.com istata adresa mi e i na yahoo messenger(ako sakate da si kontaktirame:)) [/FONT]

Дома од родителите највеќе ги сакам парите :pos: :pos: :pos:

Типот е крш...... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
„Риби почнав да чувам ама после неколку дена заборавив дека имам рипчиња, ама ми текна дека чувам кога во собата каде што ми бесе аквариумот смириса на риба затоа што сите рипчиња ми е беа поцркани.“ :pos: :pos: :pos:

najomilen e-mail e:angele_ja@yahoo.com istata adresa mi e i na yahoo messenger(ako sakate da si kontaktirame:))

јес цар е типов ихахиахиаихихаихаихаих

,"Vljuben sum vo alkoholot :music3:

Ѕвер!!!:aplauz:

местенка е си викам го драпале типов

валјда не ќе го признај ова

Ne sum najdobar ama... spagam vo najdobrite so nizok koeficient na intelegencija
.

или ова
Detstvoto mi pomina mnogu volsebno(isto kako da ne pominalo)

prv pat koga bev na irc i se kako sto treba vraboteniot mi namesti da ircam i jas pocnav da si pisuvam e arno ama koga dojde redot sh,dz, i ostanatite bukvi koi gi nema na tastatura jas go povikav vraboteniot i mu gi pobarav,a toj pod mustaki mi se smeskase,taka sto jas pokasno ja razbrav situacijata i bev mnogu mnogu nesposoben za da se razberam samiot sebesi:)

уатевер како и да е ме умре од смеа

АБе ајде, ногу е очигледно дека не го пишувал типов ова, го реметат само! :):) Ама добро го прават тоа?
Па, му пиша некој веќе ??? :)

Kako be mu remetat ne go gleas kakov e .....ama ne e moe da mu sudam, toa e vasa rabota.......

Od zivotnite najveke si gi sakam Malisha i Strasiloto(toa se moite dve kucinja)

Neznaev deka postojat dva zivotinski vida "Malisha i Strasiloto"

фрек оф д вик!

кој е уствари типов со одличнава автобиографија:pos2: :pos2: :pos2:

да не му се восхитуваш?!!!:vozbud: :vozbud:

Хахаххаа е стварно е фрик :):)

Blagodarnost do kajgana sto go stavi deckovo na naslovna ......sepak zasluzi neli

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom