Тиквешки гроздобер 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.311
Поени од реакции
7.068
Локација
Around the world
Лејдис ендд џентлмен,со гордост ви го претставувам тиквешкиот гроздобер 2012 кој ќе се одржи во Кавадарци во периодот од 6-9 септември годинава. Малце порано ја отварам темата заа да има поголема информираност кај луѓето. Ново оваа година е шо ќе има Love sensation festival,кој ќе се одржува во градскиот парк(поточно кај костурницата горе). Еве ви и линк со официјалната програма,кој не дошол запцуена е :) http://www.kavadar4e.com/index.php?...otgrozdober2012&catid=65:tikvesija6&Itemid=80

Дубиоза колектив вухууууууууууууууууууууууууууууууу :love:

А таман си помислив дека бар Гроздоберот ќе помине без Дубиоза :facepalm::ROFLMAO:

Ме заинтересира ова Лав Сензејшнот, баш ме интересира кои се изведувачите шо ќе настапат. :)
И вино.. вино. :cool:

А таман си помислив дека бар Гроздоберот ќе помине без Дубиоза :facepalm::ROFLMAO:

Ме заинтересира ова Лав Сензејшнот, баш ме интересира кои се изведувачите шо ќе настапат. :)
И вино.. вино. :cool:
Дружината Ван Гог и бендот Галија ако мислеше на тие :)

424238_451866498186643_1432967639_n.jpg

Зошто бе ја баш кога не сум во Македонија се дешаваат вакви настани ццц

Овие дубиоза станаа како жаре бербер, на секоја забава нив ги гледаме :P

Преѓеска на Бекстејџ гледав репортажа за гроздоберот,и посебно за лав сензејшн фестивалот...Болни луѓе,картите по 300 и 400 денара. Не ми е јасно како може за таму да наплаќат. Не сваќат дека има деца шо буквално пораснаа у паркот :icon_lol:

Како го кажа таа типката, демек, картите од 300 и 400 се пуштени у продажба сега, мене ми делуваше ко да сакаше да каже дека до Септември поскапи ќе бидат. :D

Си имам посебна покана за гроздоберот. Ако плановите тераат по планираното ке се посети Кавадарци.

Слаба посетеност темата (n) Паа...ќе доаѓа некој утре? :)

Па нормално ... немаат ни веб страна, ни знаеме од кога почнува ( час ) ни ништо ... Има некој информации за дубиоза колектив од колку часот ке настапуваат ? И општо таа забава од колку почнува ... Знам дека дубиоза настапуваат во недела и ке одржат саат ипол концерт може и повеќе ... Само ме интересира од колку до колку ке трае забавата ( колку почнува и од прилика колку завршува ) ... Незнам ни колку бендови ке настапат и се тоа ... Ако има некој инфо нека пише :) Благодарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom